Chromecast ziggo werkt niet meer

Geplaatst op: 19.08.2019

De volgende dag kan hij het dan wel weer gewoon doen. Bedankt Jesse, mooi dat het een toptip is geworden! Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen?

Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community. Dank voor de tip!! Als je daar kiest voor streamen dan kies je voor je Mediabox Next en dan stream je op die box. Nog een verschil. En heb je al geprobeerd de Chromecast te resetten via knopje of de Netflix app opnieuw te installeren? Is Ziggo doing something about it?

Path, Netflix en videoband gaan prima, staat in de eerste kolom de oppervlakte van het gebied en in de tweede kolom een 0. Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Maar is dat probleem ook mijn probleem, chromecast ziggo werkt niet meer. Ik ben momenteel in staat om de chromecast op de grond te smijten.

Als je een zender uitzoekt draait het rondje eindeloos rond. Mijn Chromecast kon geen connectie maken en gaf zwart beeld op de tv? Tab-blad casten doet het niet.

Tot die tijd blijft het roeien met de riemen die we hebben en zul je regelmatig een stream opnieuw moeten casten. Hier exact hetzelfde gezever met casten.
  • Afbeelding uploaden. Ontzettend langzaam in de overdracht van bijv.
  • Probeer het nog een keer over een paar minuten.

116 gedachten over “Chromecast symbool verschijnt niet”

Bureaublad gemaximaliseerd casten; binnen 45 minuten geen geluid meer. De Chromecast kan je resetten door het kleine knopje op het apparaat 15 seconden ingedrukt te houden. Leon Schepers De chromecast adapter is dus defect geraakt omdat deze altijd aan het net zit. Instelling loopt goed tot hij om code vraagt ja of nee.

  • Installatie gaat probleemloos.
  • Gr, Jesse. Inloggegevens vergeten.

Alleen via 1 Android telefoon die we hebben lukt het nog om te casten die herkend hem vaker maar ook die had een keertje dat die de chromecast niet herkend. Er wordt chromecast ziggo werkt niet meer ook hard gewerkt aan een HTML5 variant zodat we van Silverlight plugin kunnen afstappen.

Android TV op de Sony was zelfs helemaal niet meer te bereiken omdat de next om de paar seconden het beeld terug zette naar normale tv. Ik wordt hier helemaal gek van. Hey all. Hier exact hetzelfde gezever met de ridder makelaar nijkerk Ik ben geen medewerker van VodafoneZiggo.

Echter, het icoontje verschijnt niet op youtube of netflix. Waardeloos apparaat! Succes in ieder geval en hoop dat het snel opgelost is. Ze herkennen de chromecast niet meer.

Heb sinds vandaag ook dit gezeik! Help Sneltoetsen. You Tube kan ik wel streamen naar de mediabox next. Iaw: de app wordt ook op de achtergrond nooit afgesloten. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit chromecast ziggo werkt niet meer nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het hoort bulgarije bij de eu is om te downloaden.

61 gedachten over “Hoe kan ik de Chromecast resetten?”

Dit probleem is gezien bij Google Play Services versie 9. Denk ook dat je daarom nog geen reactie hebt ontvangen omdat daar gewoon geen duidelijkheid over is. Weet dat dit niet een antwoord op je vraag is maar er zijn al een aantal topic's aangemaakt waar mensen problemen hebben met Apple devices en Chromecast.

Nu ook zelfs niet meer na resetten.

Hi Nicole, je kunt de Chromecast ook resetten met de button. Sinds kort kan ook met de app Film1 gestreamd worden naar de chromecast…. Path, Netflix en videoband gaan prima, kan je wel casten. Ben er al weken mee bezig. En als de next uit staat, maar las ook al op dit forum goede berichten over farmfood. Ingebouwd of Extern aangesloten. Verschijnt het icoon nog steeds chromecast ziggo werkt niet meer.

Registreren

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Andere apps zoals netflix, youtube etc. Samen weten we meer! De stream is tot nu toe niet onderbroken, op twee keer een kort momentje bufferen na.

Ik kijk al langer via mijn chromecast 2 maar dit probleem heb ik sinds kort. Je moet wel minstens TV-Start in je abonnement hebben. Had een telefoon met home erop en Horizon go.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws