Lg wasmachine lekt water aan de onderkant

Geplaatst op: 03.09.2019

Zorg dat er niets uit de wastrommel steekt want er kan dan beschadiging aan de rubberen randafdichting ontstaan tijdens het draaien van de trommel. Haal het zeepbakje eruit en maak goed schoon. Informeren Vergelijken Beste deal.

Bestellen bij Europart Het grootste aanbod originele onderdelen Voor uur besteld, direct verzonden 14 dagen bedenktijd Koop veilig met Thuiswinkel waarborg Gratis ophalen in onze filialen Kies zelf een bezorgdatum.

Als de deurdichting er niet versleten uit ziet, of het is te jong om versleten te zijn, probeer dan de deurafdichting, de flens en de glazen deur aan de binnenkant van de deur, te reinigen.

Laatste nieuws. Maar aangezien je aangeeft dat het filter helemaal schoon is, zal dit nu niet het geval zijn. Verwijder bovenblad en kijk of je de lekkage ziet. Het gaat meestal om een slang met aquastop of geintegreerde waterbeveiliging, vervang deze en het probleem is opgelost. Geplaatst door: HarryO Geplaatst op: Gewijzigd op:

Beoordeel deze topic. Verdeel een grote lading wasgoed altijd goed over de wastrommel. Zijn meerdere plekken mogelijk waar hij kan lekken. Informeren Vergelijken Beste deal! De vaste afvoer is geblokkeerd tijdens afpompen Haal de afvoerslang uit de afvoerbuis.

Instructievideo's

Onderdelen bestellen. Ik raad je aan om de wasmachine nu eerst even een goede reinigingsbeurt te geven. Inloggen Zoeken. Zolang je de oorzaak niet gevonden hebt ook niet verder wassen. Onderdelen koken.

Bedankt voor uw reactie. Benieuwd of je wasmachine het nog waard is om gerepareerd te worden. Alle rechten voorbehouden. Ik ben er erg blij mee. Treedt dit probleem weer op terwijl er niet te veel zeep is gebruiktcontroleer deze compleet.

Kan iemand mij vertellen of dit voor een redelijke prijs te repareren is of evt. Nieuw onderwerp Reageren. Sommige wasmachines, kan de zeepbak overstromen uit de zeepbak wanneer een slang wordt geblokkeerd meestal met onopgeloste zeeppoeder. En uiteraard kunnen de kosten ook verschillen per reparatiebedrijf.

Kalkresten kan je met azijn schoonmaken. Let er tijdens het wassen op wannr het uit de wasmachine komt, is dit tijdens het spoelen of tijdens het afpompen. Hier enkele voorbeelden hoe u de oorzaak kunt achterhalen en waarom uw wasmachine lekt. AEG Was-droogcombinatie lekt onderkant. Lekkage bij de afvoerpijp doordat de waterafvoerslang te diep in de afvoer zit tijdens afpompen Haal de slang uit de afvoerbuis en zorg ervoor dat de afvoerslang niet dieper dan 15 cm in de afvoerpijp zit, lg wasmachine lekt water aan de onderkant.

Ik heb geen idee waar het android account wachtwoord vergeten loopt .

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Onderdelen koken. Lichtflitsen uit onderkant Whirlpool wasmachine. Wat je het eerst moet doen als je ontdekt dat je wasmachine lekt, is kijken waar het water vandaan komt.

Ja Nee. Onze ervaren monteurs kennen van veel wasmachinemerken en types de zwakke punten! AEG Was-droogcombinatie lekt onderkant. Let op: voordat u aan de machine gaat werken, lg wasmachine lekt water aan de onderkant, weet zeker dat u geen risico neemt m.

Menu Filteren Vergelijken. Snel naar eenvoudige oplossingen die je zelf kan uitvoeren met deze tips van de monteur Snel naar kosteninindicatie veel voorkomende reparaties door oud houten speelgoed van vroeger monteur. Ik heb geen idee waar het eruit loopt Alvast bedankt. Het gaat meestal om een slang met aquastop of geintegreerde waterbeveiliging, vervang deze en het probleem is opgelost.

Beste wasmachines Beste wasmachines Beste bovenlader wasmachine Beste was-droogcombinatie Beste stoomwasmachine.

Meest voorkomende oorzaken en de oplossingen

AEG Was-droogcombinatie lekt onderkant. Dan moet ik het element los zien te maken en dat vind ik als leek wat tricky Alle rechten voorbehouden.

Klopt dat dat ik die er alleen maar in moet duwen heeft deze nergens meer anders houvast nodig. Mijn tweede bestelling was een glasplaat. Let er tijdens het wassen op wannr het uit de wasmachine komt, is dit tijdens het spoelen of tijdens het afpompen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws