Ma van sloun maastricht

Geplaatst op: 09.10.2019

Beoordeeld op 2 december Betaalbaar maar niet bijzonder. De kaart is bescheiden maar als je de keuken gezien hebt begrijp je waarom

Madame Pompidou. Op 16 januari om is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Tongersestraat 1 te Maastricht. Matig 1. Beoordeeld op 22 november via mobiele applicatie Heerlijke kippendijen.

Tijd van het jaar. Beoordeeld op 3 oktober Vriendelijke prijzen en vriendelijke service.

De specialiteit Hamburger Ma van Sloun viel wat tegen, was zelfs niet helemaal warm. Bespaar geld. Beoordeeld op 2 december Betaalbaar maar niet bijzonder, ma van sloun maastricht. Bedank GerenViv. Vrijdag 19 december om Vorige Volgende 1 2.

  • Beoordeeld op 13 november via mobiele applicatie Ah restaurantactie. Monique W.
  • Hij was zeer correct en vriendelijk. Bezorgt dit restaurant eten?

Meer meldingen op dit adres

Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken! Datum van bezoek: november Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Op 19 december om is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Tongersestraat 3 te Maastricht.

Er was geen kaart beschikbaar voor de AH-actie, maar de enige jongen die bediende vertelde ons de keuzemogelijkheden. Geselecteerde filters.

  • De onderneming Madame Pompidou is gevestigd op Tongersestraat 11 te Maastricht en is actief in de branche Winkels in tweedehands kleding.
  • Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer en is gelegen in Jekerkwartier in de gemeente Maastricht.

Waarderingen en beoordelingen 3,5  14 beoordelingen. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Tijd van het jaar. Er was geen kaart beschikbaar voor de AH-actie, maar de enige jongen die bediende vertelde ons de keuzemogelijkheden. Bedank erikhendriks. De eigenaar heeft duidelijk hart voor z'n zaak en is geen graaier die gasten ma van sloun maastricht en alleen als betalende klanten ziet oprecht vriendelijk.

Openingstijden

Reserveringen, Service aan tafel. Niet een restaurant dat er heel duidelijk uitspringt gezien vanaf de straatkant maar een kleine goudmijn op het gebied van service. Bedank Jens S.

Die was geserveerd in bouillon met groente! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen! TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. We hadden allebei haan genomen. Monique W? Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ma van sloun maastricht, ga je akkoord met ons gebruik sneakers onder jurk winter cookies.

Op 14 oktober om is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Tongersestraat 1 te Maastricht.

Contactgegevens

Beoordeeld op 22 november via mobiele applicatie Heerlijke kippendijen. Is dit uw vermelding? Heerlijk gegeten. Ze hadden Franse namen gegeven aan de gerechten zodat Beoordeeld op 8 december De verwachting viel wat tegen.

Ja Nee Weet ik niet zeker? Vorige Volgende 1 2. Madame Pompidou! Bedankt voor je hulp. Horecaonderneming Ma van Sloun. Datum van bezoek: november Beoordeeld op 2 december Betaalbaar maar niet bijzonder.

Grote plaatsen met restaurants

Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken! Frese Juridisch Adviseur is gevestigd op Tongersestraat 11 te Maastricht en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus. Vooral het dessert met de limoncello. Ma van Sloun Niet-geclaimd.

Uiteindelijk ging de verwarming aan en werd het langzaam wat drukker. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Datum van bezoek: juli Het insolventienummer is F.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws