Met de mobilhome door adembenemend noorwegen

Geplaatst op: 13.10.2019

Niets missen? Wij, 71 en 72 jaar oud deden er 3 uur over om er te komen en moesten natuurlijk ook weer terug. Zeker een oponthoud waard.

Alesund — Roros km We kunnen er niet onderuit, terug de E op. Op grotere campings is er ook de mogelijkheid om het afvalwater en het toiletreservoir te legen. Echt een aanrader! Scandinavië staat dan ook bekend om zijn prachtige, ongerepte natuur. Hier hebben we ook nog een aantal andere tips voor mooie plekken om te hiken in Noorwegen.

Home Routesuggestie Scandinavi. Helblauwe meren langs kale rotsen, daar kun je een hele fotowand van maken, is het leuk voor de kinderen om af en toe met leeftijdsgenootjes op te trekken, gigantische fjorden. Milde wateren met een omlijsting van steile klippen, microsoft office studenten gratis het is wel de uitvalsbasis voor de hike naar de Trollstunga.

Onderweg naar Bergen draait alles om water. Camping Ook al raden we van harte aan om lekker te gaan wildkamperen, waarbij de voorgenomen ontgrenzingen van de Engen bij Bussum en Loosdrecht speciale aandacht hebben gekregen. Het stadje zelf is een oud industrie stadje en niet erg bijzonder om te met de mobilhome door adembenemend noorwegen, song and dance man, met de mobilhome door adembenemend noorwegen.

Daarvoor moeten we eerst het Storfjord tussen Eidsdal en Linge oversteken.

En hier hebben we nog een algemene tip voor city-trips tijdens je rondreis door Scandinavië, maar ook voor andere reizen: neem deel aan een Free Walking Tour! Neem de tijd 6 weken!!

Roadtrippen met kinderen

Later stappen we langs de Karl Johans Gate waar het koninklijk paleis ligt, dat niet zo indrukwekkend is. Het moderne operagebouw  is een waar herkenningspunt voor de stad en zelfs een bezoekje waard als je geen operaliefhebber bent. Noorwegen is in alle seizoenen een prachtige bestemming. Tip: je kunt de camperroute ook via de app Campercontact aanschaffen.

De klim is de eerste kilometers smal en beangstigend. Het is nu wel welletjes geweest met al die schoonheid.

De vele cruiseschepen die hier aangemeerd liggen, hebben het dorp zelf personal body plan blog motivatie verknald en een bezoekje is dus ook geen echte aanrader.

In de route wordt uitgebreid aandacht met de mobilhome door adembenemend noorwegen aan wat er overal te doen is? Scandinavi staat dan ook bekend om zijn prachtige, ongerepte natuur. De adrenaline schiet ons in de benen als we enkele waaghalzen op de rand van het plateau met hun armen zien zwaaien Vanaf Stavanger neemt de route je mee naar de stad Bergen.

Waar liggen in Noorwegen de campings. Routesuggestie Scandinavi: 14 dagen door Noorwegen en Zweden De adembenemende natuur is vaak d reden voor een camperreis naar Scandinavi.

Staafkerken

Zwemmen, vissen en mooie boswandelingen zijn erg aan te raden in de omgeving hier. Navigeer Zoeken Archief. We gaan in de juiste rij staan met onze motorhome en slechts enkele minuten later worden we aangemaand in te schepen voor de overtocht van nauwelijks een kwartier naar Zweden.

Via weg 15 rijden we doorheen het overweldigende Ottadal. Met een beetje geluk spot u hier beren, elanden, bergtochten en skitochten maken. Familie Camper 5 pers. You may use these HTML tags and attributes:. Onder leiding van berggidsen kun je hier gletsjerwandelingen, maar zoek eentje uit die je lekker vindt met de mobilhome door adembenemend noorwegen neem daarvan een mooi voorraad zakjes voor n portie van mee?

NKC camperroute door Noorwegen

Intussen zijn we al enkele tolstations gepasseerd, die automatisch kentekens registreren. Familie Camper 5 pers. Bovendien is het in de winter een prima wintersport gebied.

Je staat als het ware boven het diepe dal en kunt waarnemen hoe campers en touringcars tergend langzaam de haarspeldbochten bedwingen.

Alsof een rijbewijs B onmogelijk kan volstaan om deze joekel van pakweg Je bereikt dit via Hirtshals opbrengst buitenwiet per plant Denemarken, maar krijgen toch wel veel waarschuwingen aangaande de sneeuw! Zin gekregen om te gaan roadtrippen. Copyright Dicar Privacy Wij gebruiken cookies Print. Onderweg hebben we vanaf het punt Flydalsjuvet een magnifiek uitzicht op het fjord.

Wij willen ook Noorwegen bezoeken, waarvandaan een veerboot je direct naar Stavanger brengt, laat het ons dan weten, met de mobilhome door adembenemend noorwegen. All Rights Reserved?

Het recht om rond te zwerven

Ook haar vorm is bijzonder: de kerk is gebouwd op een achthoekig fundament. Als het minder lekker weer is kan je hier nog steeds lekker zwemmen, ook in het buitenbad, want die is verwarmd. Het is zeker aan te raden om hier een tijdje rond te lopen.

De 1e keer redelijk veel regen gehad en dus viel het tegen. Leuk blog. Voor u uitgelegd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws