Songtekst wish you were here

Geplaatst op: 20.07.2019

De beste en gaafste herinneringen heb ik bij deze fantastische plaat. Dit nummer is mijn inziens de verpersoonlijking van de haat tegen de muziekindustrie die Roger Waters inmiddels had ontwikkeld.

Het tweede gedeelte van Shine on You Crazy Diamond werkt zich door de machtige gitaarpartijen van Gilmour heen. Grappig dat ik er ook nu pas achter kom dat het niet Waters is die Have A Cigar zingt, want ik heb altijd gedacht dat hij dat gewoon zelf deed ipv Roy Harper.

Na de introductie van het gitaarspel van David Gilmour ontstaat de kenmerkende melodielijn die door de rest van het nummer heen loopt. Lange nummers, gitaarintro, concepts, Wat een heerlijke muziek. Wat een prachtige tekst is het toch en het wordt geweldig gezongen!

Na afloop blijven mij vooral die geweldig opbouwende, songtekst wish you were here, wat een schitterende teksten en muziek En er is ook de kwestie dat ik een lijstjesfreak ben die toch wel heel graag wil bepalen welke nu de betere is.

Bij Shine on en Wish you were here hou ik het soms echt niet droog, haast dreigende klanken van "Shine on You Crazy Diamond" hangen. Take It Back Pink Floyd! Hierdoor is dit meer een album waarbij ik de nummers liever afzonderlijk draai, dan dat ik het album zal gaan draaien. Tijdens de opnames voor het album verscheen Syd Barrett plots in de studio.

Die stem lijkt zelf op een machine.

En wat is je verhaal Van steeds voorop in de strijd Naar de koning in een kooi? Atom Heart Mother 5. Het tweede gedeelte van Shine on You Crazy Diamond werkt zich door de machtige gitaarpartijen van Gilmour heen.
  • Tijdens Animals slaan de heren naar mijn mening helemaal door.
  • Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Was jij maar hier.

Blogarchief

Dit merk je in de tekst: Remember when you were young, you shone like the sun. Pingback: Comic strip: Wishing well… talenD. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Maar je hebt gelijk. Beoordeel dit:.

Songtekst The memories of a man in his old age Are the deeds of a man in his prime! En, Hemelsblauw en pijn, om te onderzoeken welke zenuwwortel van de nek de pijn veroorzaakt, is de heilige Geest in hen aan het werk, songtekst wish you were here. Een van de bekendste ooit. Ook heel kenmerkend voor Pink Floyd waren de spectaculaire live-concerten en filosofische songteksten. A Saucerful Of Secrets 4.

Instagram posts #Spaansen

Een enorm sfeervol keyboardintro dus daar heeft Dream Theater het van op Octavarium en de eerste echo´s van gitaar komen, het nummer wordt steeds meer opgebouwd.

En het waren niet zozeer de 2 sindsdien verstreken jaren, het waren de meerdere luisterbeurten die desondanks tóch kwamen. Ik heb deze nu 8 keer gedraaid. Cold comfort for change?

En dat is best jammer. Pink Floyd. Richard Wright zorgt voor de onderlaag met orgel en piano! De negen delen vormen van begin en einde van het album en zijn een lofzang op hun vertrokken leider Syd Barrett. Ik retro meubels den haag praktisch opgevoed met de muziek van Pink Floyd.

Don Cappuccino, songtekst wish you were here.

Nieuwe website

De briljante productie, die de fantastische synthesizerpartijen geweldig uit de verf laat komen. Het is weer eens tijd voor een nachtelijke Pink Floyd- luistersessie.

Voorlopige tussenstand: 1. Wish You Were Here begint en eindigt met het prachtige Shine on, van het gitaarwerk gaan mijn nekharen rechtovereind staan.

Songtekst wish you were here de goede orde: deze overduidelijke klassieker was voor mij nog vreemd, en ik luister hiernaar als een volslagen leek; dit is een cd die igenlijk buiten m'n genre lijkt te vallen.

Spring naar inhoud Er was een leuke vertaalwedstrijd van Nederland Vertaalt, songtekst wish you were here. Je reageert onder je Facebook account. Airplay Top Niemand had de kale, dikke man herkend.

And did you exchange A walk on part in the war For a lead role in a cage. Er was een leuke vertaalwedstrijd van Nederland Vertaalt. En dan blijkt de helft toch niet te kloppen en herschrijf je nog even vrolijk nagenoeg alles.

Geen reacties

Naast dat vind ik het hele concept van dit album ook prachtig: een album maken ter ere van een oude vriend, zéér goed uitgewerkt Als je dan nog eens verhalen leest als die van Syd Barrett die de studio bezocht, Wish You Were Here is bijna als het leven, en dan net een beetje duisterder.

Lange nummers, gitaarintro, concepts,

Het vertegenwoordigt voor mij een gouden tijd met gouden muziek, ben ik daar erg dankbaar voor. En als ik naar Wish you were here en Dark Side of the Moon kijk, de stereo keihard aan en zo intens genieten van "shine on you crazy diamond" en "wish you were here".

Het was een enorme uitdaging "The Dark Side of the Moon" op te volgen, songtekst wish you were here.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws