Van mossel ford weert occasions

Geplaatst op: 22.10.2019

Pas nadat ik drie weken later een bericht had gestuurd kreeg ik een reactie, die mij toch als een kille koude douche aanvoelde.

U bent nu blijven doorrijden en het uiteindelijk op een andere plaats laten oplossen.

Toch kan het voorkomen dat u een vraag heeft waarop onze informatie geen antwoord geeft. Disclaimer Privacyverklaring Cookie Policy Cookie instellingen.

Ik had ze in de gelegenheid moeten stellen om het euvel te kunnen bekijken en verhelpen, wat ik een jaar eerder al had gedaan en waar ze zelf een fout hadden gemaakt. Contact formulier Aanhef: Dhr.

Bekijk het privacy statement. U ontvangt daarna een bevestiging van de gemaakte afspraak.

Van Mossel Ford onderhoud Van voorbumper tot uitlaat en alles ertussenin: Van Mossel Ford van mossel ford weert occasions u alle mogelijke onderhoudsdiensten! Vervelend vervelend Komende masndag wordt t gemonteerd.

Direct offerte. Uw vraag of verzoek zal zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en daarna ontvangt u onze reactie.

Ongelezen bericht door NeoDutchio » 18 okt Daarom heb ik een tweede e-mail gestuurd, maar hierop heb ik tot op heden nog steeds geen reactie mogen ontvangen. Direct offerte.
  • Van voorbumper tot uitlaat en alles ertussenin: Van Mossel Ford biedt u alle mogelijke onderhoudsdiensten.
  • Nu komt t.. Selecteer uw vestiging, kies een beschikbare datum, vertel ons wat de gewenste werkzaamheden zijn en laat tenslotte uw contactgegevens achter.

Onze vestigingen

U regelt het hier! Neemt u dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag verder. U ontvangt uw offerte zo spoedig mogelijk. Werkplaats afspraak. Bedankt voor uw vraag of verzoek Fijn dat u contact heeft opgenomen met Van Mossel Ford. Direct offerte. Vervolgens heb ik de klacht bij Bovag neergelegd en ook hier kreeg ik een al even zakelijke reactie.

  • Openheid en eerlijkheid, daar houden wij van.
  • Van Mossel Ford onderhoud Van voorbumper tot uitlaat en alles ertussenin: Van Mossel Ford biedt u alle mogelijke onderhoudsdiensten.

In de bijlage treft u de e-mail wisseling tussen mij en de ford garage en ook de reactie van de Bovag, van mossel ford weert occasions. Toch kan het voorkomen dat u een vraag heeft waarop onze informatie geen antwoord geeft. Gemakkelijk en snel: direct een werkplaatsafspraak maken voor n van onze onderhoudsdiensten. Net zoals dat huis op de rotonde Achterbumper was niet in kleur.

Ook kunt u direct een werkplaatsafspraak plannen, of een offerte aanvragen indien u vooraf een indicatie van de kosten wenst.

Van Mossel Groep start met Ford in Helmond

Op deze website schetsen wij u een uitgebreid beeld van alle mogelijkheden rond onderhoud bij Van Mossel Ford. Fijn dat u contact heeft opgenomen met Van Mossel Ford. Kan wel 2 weken duren. Bekijk ze meteen!

Kan wel 2 weken duren. U regelt het hier. Sluiten Van Mossel Ford biedt u graag vooraf duidelijkheid over de te verwachten onderhoudskosten, van mossel ford weert occasions. Ongelezen bericht door michiel! Selecteer uw vestiging, kies een beschikbare datum, and we can do it knowing that every fall is valuable. Uw vraag of verzoek zal zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen en daarna ontvangt u onze reactie.

Filter voor

In de bijlage treft u de e-mail wisseling tussen mij en de ford garage en ook de reactie van de Bovag. Met vriendelijke groet Michiel de Wit. Vervelend vervelend

Ongelezen bericht door JurgenS 04 okt Neemt u dan gerust contact met ons op, want wij helpen u graag verder.

Werkplaats afspraak. Ik heb toen ook samen met een medewerker nog onder de auto gekeken en de banden zagen er toen nog goed uit. Sluiten Van Mossel contact, van mossel ford weert occasions. Van Mossel Ford biedt u graag vooraf duidelijkheid over van mossel ford weert occasions te verwachten onderhoudskosten. En met acht vestegingen is er altijd een Van Mossel garage bij u in de buurt Via deze website lichten wij u alle onderhoudmogelijkheden toe.

Neem contact op

Eens en nooit meer. Nu komt t.. Contact formulier Aanhef: Dhr.

Direct offerte formulier Aanhef: Dhr. Van voorbumper tot uitlaat en alles ertussenin: Van Mossel Ford biedt u alle mogelijke onderhoudsdiensten.

Onze gespecialiseerde monteurs zijn ervaren en kennen uw Ford door en door.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws