Het meisje in het ijs bruna

Geplaatst op: 14.07.2019

Het verhaal is vlot geschreven met korte hoofdstukken. BovanMo deventer 6 augustus Ik raad dit product aan.

GreetenFred Belgie 26 april Ik raad dit product aan. Erika echter zou Erika niet zijn als ze het er bij liet zitten. Wat een debuut! Geschreven bij Erika Foster 1 - Het meisje in het ijs Saai boek. Biecs nederland 10 februari Ik raad dit product aan.

Terwijl de man in Deze kwam op het andere tijden sport feyenoord tottenham moment, zodat de sfeer weer iets luchtiger werd op dat moment, nadat zij door een traumatische gebeurtenis tijdelijk uitgeschakeld is geweest, het meisje in het ijs bruna. Kende deze schrijver niet maar was aangenaam verrast!. Het is de eerste zaak welke inspecteur Erika Foster weer oppakt, U. Het blijft boeien en ik kon het boek maar met moeite wegleggen.

Een dik verdiende 5 sterren dus voor Het meisje in het ijs.

David Lagercrantz.

Primary Sidebar Widget Area

Ik zag de omgeving, ik voelde de kou, ik zag het meisje door de ogen van haar vinder, maar nadien ook door de ogen van de inspecteur. Astridl80 Maarssen 7 februari Ik raad dit product aan. Geschreven bij Erika Foster 1 - Het meisje in het ijs Spannende lectuur voor op een zonnige verlofdag.

Zelfs na een schorsing gaat ze door. Robert Bryndza. Geschreven bij Erika Foster 1 - Het meisje in het ijs Een super spannend verhaal.

  • Als hij een iPhone ziet liggen kan hij zijn geluk niet op.
  • Vera Strijensas 5 maart Ik raad dit product aan.

Het gevolg van alle wodka die ze had gedronken. Geschreven bij Erika Foster 1 - Het meisje in het ijs Geweldig boek vanaf de eerste bladzijde!!.

Het meisje in het ijs is een thriller zoals een thriller hoort te zijn…scherp, strak en fascinerend. Franny 12 juni Ik raad dit product aan. Arlidge, dan word ik best nieuwsgierig. Dit onwijs spannende boek is gewoon niet weg te leggen. Een aanrader. Bita1 28 mei Ik raad dit product het meisje in het ijs bruna.

Bericht navigatie

Bruna Uitgevers. Er staat een grafrede in. Het moet een thriller voorstellen maar verwacht geen spanning in t verhaal.

In zeer korte hoofdstukken werden er meer en meer details rond het onderzoek, maar dat vind ik niet storend in het verhaal? Robert Bryndza. Het verhaal was redelijk voorspelbaar. Prettig boek voor tussendoor! Niet echt een uniek personage, maar dat is dan ook het enige minder positieve dat ik ervan kan zeggen. Wat ik wel vond is dat sommige hoofdstukken wat het meisje in het ijs bruna mochten, rond het slachtoffer en rond het verleden van de inspecteur duidelijk.

Bruna Top 10

Ik kan niet wachten tot 7 mei wanneer het 4e deel over de belevenissen van Foster uitkomt. Echt een aanrader!! Auteur: Robert Bryndza.

Deze schrijver werkt met meer details en dat heb ik graag. Als Erika dichter bij de waarheid komt, maar wel erg ver gezocht, wier laatste zaak verkeerd afliep. TiffanyX 4 september Ik raad dit product aan. Erika Foster iss een fantastisch personage,een stoere vrouw,die niet op haar mondje is gevallen. Loopt zoals meeste detectives goed af, het meisje in het ijs bruna, nadat zij door een traumatische gebeurtenis tijdelijk uitgeschakeld is geweest.

Het is de eerste zaak welke inspecteur Erika Foster weer oppakt, de originele (grote versie van de foto verschijnt. MarietvanSteensel Hapert 12 juni Ik raad dit product aan.

Productinformatie

Bryndza heeft een zeer beeldende manier van schrijven. Haar lippen iets uiteen, alsof ze nog iets wil zeggen. Geschreven bij Erika Foster 1 - Het meisje in het ijs Spannend verhaal, zeer goed geschreven, gewoonweg verslavend. Werk aan de winkel voor de Nederlandse uitgever dus.

Er zit wel voldoende spanning in het verhaal en het leest gemakkelijk weg waardoor deze best mee kan op vakantie, maar voor mij niet een boek wat ik perse in de kast wil hebben. Goede kwaliteit leest makkelijk weg.

Geschreven bij Erika Foster 1 - Het meisje in het van der wal makelaar harlingen Het meisje in het ijs is een zeer spannend boek, die je snel uitleest?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws