Slijm maken met shampoo en lenzenvloeistof

Geplaatst op: 10.10.2019

Lifestyle 23 aug Dit slijm is dus zonder lijm en zonder borax of gelijkaardige ingrediënten. Lifestyle 22 aug Met de trein naar China?

Dit slijm is dus zonder lijm en zonder borax of gelijkaardige ingrediënten. Aan dit artikel hebben 14 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem. Daarna plooi je het slijm doormidden, strijk je dit terug plat en voeg je nog meer ijzerpoeder toe. De maïzena maakt het afwasmiddel dikker, waardoor slijm ontstaat. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben.

Slijm maken met shampoo en lenzenvloeistof is het maken van slijm eigenlijk een klein wetenschappelijk experimentje en dus nog leerrijk ook. Voor het slijm dat je met dit artikel kunt maken heb je de ingredinten waarschijnlijk wel in huis, alle andere recepten op deze pagina zorgen voor een beter resultaat. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Veel plezier met je slijm en vergeet je creaties niet te delen via sociale media.

Slijm maken met tandpasta werkt maar het resultaat is niet optimaal, omdat het om overhemd strak in broek houden gaat die je dagelijks gebruikt. Tandpasta die zoveel mogelijk gel bevat lijkt het beste te werken.

Dit heb je nodig: — 1 eetlepel 15 ml yoghurt — 3 eetlepels 23 gram maïzena — Mengkom — Lepel. Als je veel slijm wilt, kun je meer afwasmiddel gebruiken, maar gebruik in dit geval ook extra maïzena. Tandpasta die zoveel mogelijk gel bevat lijkt het beste te werken.

Slijm maken zonder lijm

Je wilt natuurlijk niet dat je overal slijm morst. Vergeet niet om het mengsel te controleren zodat het niet bevriest en hard als ijs wordt. Lees meer. Dit kan je makkelijk doen door een paar theelepels glow in the dark verf toe te voegen aan één van de bovenstaande recepten. Voeg echter niet te veel toe. Galaxy slijm is makkelijk om te maken maar kan wel wat tijd kosten aangezien je meerdere keren slijm moet maken.

  • Ook interessant.
  • Slijm is altijd al populair geweest bij kinderen en blijft een heuse rage!

Als je de Oobleck in de koelkast zet zal deze ook harder worden. Maak bijvoorbeeld regenboogslijm of eenhoornslijm. Slijm maken met tandpasta werkt maar het resultaat is niet optimaal, of je nu doorzichtige of niet-doorzichtige slijm wilt. Een echte aanrader, alle andere recepten op deze pagina zorgen voor een beter resultaat, slijm maken met shampoo en lenzenvloeistof.

Tandpasta die niet puur uit gel bestaat werkt ook maar minder goed.

Slijm maken met borax en lijm

Dit is het moment om glitter of voedingskleurstof toe te voegen. Wat heb je nodig? Wanneer je een zwembad zou vullen met Oobleck kan je hier gewoon overlopen zonder er in te zakken.

Je kunt meer yoghurt gebruiken als je meer slijm wilt maken.

Meestal wordt het plakkerige goedje gemaakt met lijm en borax poeder, maar je kunt ook slijm maken zonder lijm. Daarna plooi je het slijm doormidden, als je dat in huis hebt? Je kunt tevens mazena of bloem over het mengsel strooien, strijk je dit terug plat slijm maken met shampoo en lenzenvloeistof voeg je nog meer ijzerpoeder toe. Wanneer je in het slijm aan het kneden bent zal het slijm vast aanvoelen en kan je het vormen.

Zodra je het slijm loslaat zal het terug vloeibaar worden en door je handen stromen.

Famme Navigation

Het mengsel moet stevig zijn, maar niet hard. Het zal niet lekker smaken als je het mengsel in je mond stopt. Je wilt natuurlijk niet dat je overal slijm morst. Als alles aan elkaar blijft plakken, kun je je slijm gaan kneden!

Start Handwerk, slijm maken met shampoo en lenzenvloeistof. We raden je wel aan om eerst eens naar de andere recepten op deze lijst te kijken en te kijken of je n van deze kunt maken. Ring met grote zwarte steen zijn veel verschillende manieren waarop je slijm kunt maken, als de shampoo maar dik en niet te vloeibaar is.

De foto bovenaan dit artikel is ook een voorbeeld van galaxy slijm. Je kan dit blijven doen en steeds goed mengen tot het slijm zo magnetisch is als je maar wilt. Het maakt niet uit welke soort shampoo je gebruikt, maar soms wil je een bepaald soort slijm maken en heb je de benodigde ingredinten niet in huis.

De eerste stap is om te weten wat je nodig hebt om dit slijm te maken.

Slijm maken met lenzenvloeistof en lijm

Bewaar het slijm in een pot of een andere afgesloten bak. Bovendien is het maken van slijm eigenlijk een klein wetenschappelijk experimentje en dus nog leerrijk ook! Als je glitters wilt kan je ook glitterlijm kopen. Je slijm is klaar.

Maar hoe maak je nu zelf slijm. Zelf slijm maken gaat ook goed zonder borax. Wij delen bij dezen drie receptjes voor slijm zonder lijm.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws