Ebook op kobo zetten

Geplaatst op: 09.10.2019

We raden hiervoor Adobe Digital Editions en Calibre aan. Gebruik je nog een Sony Reader dan kun je je boek downloaden via de browser van je Reader. Lezen met een e-reader.

Verbind de Kindle met wifi. Lees hier meer informatie over het configureren van Adobe Digital Editions en het oplossen van problemen via de ondersteuningswebsite van OverDrive. Ebooks van bol. Het boek wordt geopend. Heb je geen e-reader of app meer? Zoek de Dropbox-app op in de winkel op de e-reader en installeer deze. Kies KOBO ereader uit je lijst met apparaten.

Log met de e-reader in op het wifi-netwerk wanneer de e-reader hier om vraagt. Gewoon in de root van je Kobo, ebook op kobo zetten. Over Coolblue. Boeken van de bibliotheek op een e-reader zetten  Om boeken te lenen bij de bieb heb je Adobe Digital Editions nodig.

Is het probleem ondertussen al opgelost.

Ons assortiment. En ten slotte kun je ook ebooks op je Kobo zetten vanaf een SD-kaartje.

Wat heb je nodig?

Daar staan alle ebooks die je met je abonnement kunt lezen. Wanneer Windows een venster opent, klik je op Map openen om bestanden te bekijken. En ten slotte kun je ook ebooks op je Kobo zetten vanaf een SD-kaartje. Pdf kan de kobo gewoon lezen to ch.

Een enkel ouderwets model gebruikt nog mini-usb. Het lukt niet om e-boeken via wifi op de Kobo-ereader te zetten? E-books, wat mag je ermee?

  • Hulp nodig? Of ga na in welke map eventuele meegeleverde boeken staan.
  • Waar download ik e-books?

Check daarvoor de gebruiksaanwijzing. Gratis Boek. Je kunt via de speciale Kobo-app wel ebooks op smartphones en tablets lezen. English EN. Niet alle ebooks en e-readers voldoen aan de internationale e-Pub standaard.

Andere merken e-readers en downloaden

Het ligt eraan wat je precies wilt doen. Koop je ook ebooks bij andere winkels? NB: Als je een van de volgende eReaders hebt, kun je boeken lenen met de ingebouwde OverDrive-functie zonder gebruik te maken van Adobe Digital Editions:.

Bekijk hoe je epub-bestanden kunt lezen op je Kindle e-reader.

Of ga na in welke map eventuele meegeleverde boeken staan. Plaats de micro-SD-kaart in de ereader-kaartsleuf. De mappen die je op de computer ziet, kun je negeren, ebook op kobo zetten.

Zet de e-reader aan en check of deze de micro sd-kaart herkent? Zoek het. Log op de computer in op Amazon.

Boeken uit de Kobo Shop op je e-reader zetten

Naam verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Om boeken over te zetten vanaf een Mac of pc is een usb-kabel nodig.

Je bent klaar met de installatie en kunt je e-reader nu gebruiken. Omzetten van pdf naar epub. Hoe ebook op kobo zetten Datum van publicatie: Sluit je eReader aan op je computer met de micro-USB-kabel. Even afmelden en weer aanmelden wil helpen, ebook op kobo zetten.

Wanneer je met ebook op kobo zetten account inlogt kun je je eerder gekochte boeken uit de Kobo Shop overzetten. Veilig bewaard bij Kobo Door onze unieke samenwerking worden je ebooks van bol. Klik op  Bestand  bovenaan het scherm. Zoeken op.

Kobo e-readers en onze gratis app

Een laptop of pc, wanneer je je bibliotheek met e-books die je ergens anders hebt gekocht wilt overzetten. Mogelijke problemen met e-books op de Kobo zetten Hieronder vermelden we wat vragen die we binnenkregen en onze antwoorden daarop.

Een opgeladen e-reader voor gebruik 4 uur opladen Meegeleverde micro usb kabel.

Je hoeft geen Adobe ID aan te maken om het programma te gebruiken. Hoe installeer ik mijn Kobo e-reader. Sleep de boeken uit de net aangemaakte map naar je e-reader via de Windows Verkenner of Finder.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws