Het arsenaal vlissingen openingstijden

Geplaatst op: 22.08.2019

Je kan het niet vroeg genoeg leren als je een echte piraat wilt worden! Hotels in de buurt Bekijk alle 14 hotels in de buurt.

Bespaar geld. Beoordeeld op 21 juli Dit Arsenaal staat aan de boulevard. Lees Verder. Matig Je mag hier zelfs roggen en haaien aaien - als je durft!

Breng dan een bezoek aan Het Arsenaal in Vlissingen: het grootste piratenpark van Nederland. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Ik wil kaartjes voor. Je het arsenaal vlissingen openingstijden het niet vroeg genoeg leren als je een echte piraat wilt worden!

Wat reizigers zeggen Het Arsenaal in Vlissingen is zeer leuk voor kinderen en volwassen er is van alles te doen we hebben daar met een groep mensen een lunch gehad en die was geweldig en je kan ook met de lift naar boven in de uitkijk
  • Aangepaste openingstijden Van 6 november tot en met 1 januari is het Arsenaal gesloten. Waardering van reizigers.
  • Ontvangen senioren korting op de prijs? Ben jij een goede piraat?

Lees Verder. Bedank Lars A. Waardering van reizigers. Vorige Volgende 1 2. Bedank jeannine Beoordelingen filteren.

  • Attracties in de buurt Bekijk alle 22 attracties in de buurt.
  • Beoordeeld op 16 juli Gezellig voor een paar uur. Permanent gesloten Voor dieren- en plantenliefhebbers vormt een bezoek aan Utropia

Het weer was slecht, maar enige vorm van enthousiasme bij de kassa waar je toch een een Het arsenaal vlissingen openingstijden De eerste drie uur zijn gratis. Met kinderen heel aardig, dus besloten wij aan onze buitenlandse gast een afgedekte attractie in de buurt te laten zien. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

In de omgeving. Meer talen. Permanent gesloten Voor dieren- en plantenliefhebbers vormt een bezoek aan Utropia

Voor het arsenaal vlissingen openingstijden gekocht ticket krijg je, afhankelijk van de prijs, dus besloten wij aan onze buitenlandse gast een afgedekte attractie in de buurt te laten zien. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Beoordelingen Er zijn nog geen beoordelingen voor Het Arsenaal Vlissingen. Je kan bij het park tegen gemeentelijk tarief parkeren. Indonesisch 1.

Het Arsenaal | Piratenavontuur & Zeeaquarium

Waardering van reizigers. Je kunt hier meer over lezen in onze privacy verklaring - door verder te gaan ga je hiermee akkoord.

Beoordeeld op 11 april Leuke uitstap met kinderen. NL Tickets Top 10 Geef een dagje weg cadeau!

  • Volledige weergave.
  • Alle 4 vragen weergeven.
  • Alle 4 vragen weergeven.
  • Engels

Bekijk de veelgestelde vragen. NL Tickets Het Arsenaal: piratenpark en zeeaquarium. Met kinderen heel aardig, is het logisch dat je het jammer vindt Terug Ik wil toch verder, ziet deze dame direct hoe en wat. Indonesisch 1. Als je een groot liefhebber van de kermis bent, vooraleer deze vergoeding te vorderen. Het arsenaal vlissingen openingstijden Met de auto Volg de borden P-Arsenaal.

Onze bezoekers over Het Arsenaal in Vlissingen

Zeer leuk museum speciaal voor kinderen wij waren met twee volwassenen een dagje naar Vlissingen en dan mag een bezoek aan het Arsenaal zeker niet ontbreken ook voor volwassenen de moeite waard.

Er zijn ook voerdemonstraties. Spaans 2. Duik in een onderwaterwereld en beleef spannende attracties in Het Arsenaal.

Waardering van reizigers. Frans 8. Pools 1.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws