Kruising franse bulldog jack russel te koop

Geplaatst op: 21.07.2019

Kruising Sint Bernard x Bordeaux Dog Hallo ik ben baloe en wegens omstandigheden zoekt mijn baasje een nieuw goed en gezellig huisje voor mij. RSS Galerij. Kruising duitse herder border collie Zeer kindvriendelijk gaat graag wandelen is terug gekeerd van vorige eigenaar wegens verhuis naar appartement geboren op 1 jan

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer…. Kruising jack russel met franse bulldog kan zich hierdoor ook niet ICE schoonmaakmachines Ice schrobmachines en veegmachines kijk op onze website voor meer informatie of vraag het beste leasevoorstel voor een veeg- of schrobzuigmachine.

Ace: roxanneroxanne werd door een jong koppel gevonden langs de kant van de weg. Jimmy met spoed weg Janmer genoeg moet onze lieve hond jimmy met spoed weg we hebben hem van iemand overgenomen die zeiden dat die samen..

Ze is niet sociaal naar Favorieten 0. Amerikaanse Akita inu pups Ze zijn allemaal nagekeken door de dierenarts en hebben een goedkeuring gehad in hun europeespaspoortje.

Donna heeft een evenwichtig, stabiel Dit zijn van de klein. Hij is echter zeer afstandelijk ten opzichte van vreemden. Het liefst ligt ze hele dagen tegen me aan, dus ook als ik naar de wc moet of iets dergelijks. Ze krijgt geen…. American bully extreme 4 teefjes nu 6 weken Heb 4 mooie american bully pups alle 4 teefkes.

Rhodesian ridgeback reu ter dekking aangeboden.

Els (Gast)

Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help Populair Nieuw. De pups worden gevaccineerd, ontwormd en gechipt.

Wilt u uw hondje herplaatsen of kunt u er niet…. Drie prachtige langharige chihuahua reutjes Op 1juli is er bij ons een prachtig nestje, chihuahua pupjes geboren drie mooie reutjes.

Favorieten 0! Oost- West- en Middelbeers NB. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten! Kruising Sint Bernard x Bordeaux Dog Hallo ik ben baloe en wegens omstandigheden zoekt mijn baasje een nieuw goed en gezellig huisje voor mij. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing waar u vrede mee heeft en kiezen…, kruising franse bulldog jack russel te koop.

Van wie is nikita.

Gastenboek

Er zijn nog zowel reutjes als teefjes beschikbaar. Verder info in het asiel zelf. Ozzy Labrador Retriever Reu - 5 jaar Ozzy is een krachtige en energieke reu.

Verwante zoektermen. Nous sommes une chenille reconnu par le ministre du bien- tre social avec notre nr de socit hk nous avons une expri. Biewer Yorkshire reutjes Ik heb een nestje biewer yorkshire te koop zijn meer maals gevaccineerd chip europeese paspoort. West Highland White terrirs te koop. We hebben momenteel een supermooie kruisingen beschikbaar; klaar om een goede thuis te vinden!.

Herplaatsers Nederland.

Mooie Ludo is een matig sociaal hondje naar mensen toe. Niet gevonden wat je zocht? Help Populair Nieuw. Kimbo is op zoek naar een Ajax Duitse Herdershond Reu - 4 jaar Ajax is een oude bekende voor ons.

Els Gast 10 mei om Mojuan 3 doggies 24 mei om Mijne heeft meer franse bull trekjes, al zitten er ook wel paar kenmerken van de jack russel aan. Hij is gechipt en heeft een paspoort. Hondje vermist al 5 weken. De doelstelling van herplaatsers nederland is in de eerste plaats het welzijn van uw hondje.

Bozoerk Karelische Berenhond Reu - 5 jaar Niet bij andere honden. Dwerg poedel kruising franse bulldog jack russel te koop diverse kleuren Ze zijn allemaal nagekeken door de dierenarts en hebben een goedkeuring gehad in hun europeespaspoortje! Dit zijn van de klein.

Gisteren Meer. Ze zijn allemaal nagekeken door de dierenarts en hebben een goedkeuring gehad in hun europeespaspoortje. Verwante zoektermen.

Kleinblijvend maltezertje met stamboom koreaanse bloed! Dwergpincher dekreutje niet te koop. Moeder is een amerikaanse bulldog, daardoor heeft hij misschien ook meer moeite met alleen blijven Die combi had ik ook nog nooit gezien?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws