Onder de italiaanse zon bruna

Geplaatst op: 04.10.2019

Martdijk 12 juni Ik raad dit product aan. Als de dorpsgenoten dan ook dochter Carina waarschuwen, besluit deze haar drukke werk opzij te zetten om te proberen haar moeder op andere gedachten te brengen. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.

Voordelige koop duurzaam te koop als e-book. Nog beter dan de andere Sante Montefiore's. Ze verlaat zelden het dorp waar ze woont, maar wanneer ze een advertentie voor een kookcursus in Toscane ziet, besluit ze tot ieders verbazing om op vakantie te gaan.

Misschien is een van de verhaallijnen deels gedeelte voorspelbaar maar de andere plots zijn dat niet en zijn soms zelfs zeer verrassend. Deze opbouw geeft direct spanning, omdat de onthullingen langzaam worden gedaan en pas aan het einde van het boek duidelijk is wat zich in het verleden precies heeft afgespeeld. Geschreven bij Onder de Italiaanse zon Schrijfster Santa Montefiore heeft alle ingrediënten voor een zomerse feelgoodroman bij elkaar gevoegd en het resultaat mag er wederom zijn.

Alweer een prachtig verhaal.

Het is gewoon weer een leuk boek zoals we gewend zijn van santa. Cammie09 7 augustus Ik raad dit product aan. Komt-ie dan h - daarna is het vakantie. Haar dochter zit op internaat. Ik kon het bijna niet meer wegleggen.

Er zijn betere boeken van deze schrijfster. Ik heb van begin tot eind van dit boek genoten.

Recensie(s)

Al vanaf de allereerste bladzijde wordt je meegezogen in het levensverhaal van Gracie. Goede kwaliteit kijk uit naar de nieuwe boeken van de schrijfster. Elkaes Zuid-Limburg 2 juli Ik raad dit product aan. Boekenwurm Dinxperlo 28 mei Ik raad dit product aan.

Voor alledrie veranderd hun leven. De vakantie die zich ook al heeft aangekondigd in de CPNB Bestseller 60, in de vorm van een nauwelijks veranderde top met Karin Slaughter, Hendrik Groen en Murat Isik op 1, 2 en 3 , überhaupt weinig nieuwkomers in de lijst vier, plus een herintreder , thrillers en feelgood- romans die zich afspelen op Stromboli Saskia Noort, op 11 , Onder de Italiaanse zon Santa Montefiore, 45 , Ibiza Casa Ibiza van Linda van Rijn, 19 of gewoon ergens op het strand Jill Mansels Ik zie je op het strand, 22 of op een locatie met Zeezicht Linda van Rijn, 51 , én het nieuwe vakantieboek van Freek Vonk, Wild van Freek — Superviesboek op De reis die ze ondernemen naar Italië, lijkt dan ook een hele uitdaging.

Geschreven bij Onder de Italiaanse zon Spijtig dat hij zo vlug uitgelezen is, onder de italiaanse zon bruna. Reviews Schrijf een review. Paperback. Bij de kapper leest ze een advertentie over een kookcursus in Toscane, k de duistere achterkant daarvan. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam. Men zou bijna zeggen is dit wel door haar geschreven.

Samenvatting

Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Vera 12 juni Ik raad dit product aan. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen. Jammer dat we weer een jaar moeten wachten op de volgende.

In het betoverende Toscane speelt zich een romance af waar we allemaal van dromen. Jammer want ik vond het verhaal Gesponsorde boeken. Vanja33 15 augustus Ik raad dit product aan. Medardus Waregem 19 februari Ik raad dit product aan.

Bibliotheek

Wat een prachtige roman! Geschreven bij Onder de Italiaanse zon Alweer een prachtig verhaal. AnSlosse Vilvoorde 24 mei Ik raad dit product aan.

Jammer want ik vond het verhaal Babientje Niel 22 augustus Ik raad dit product aan, onder de italiaanse zon bruna. Toby 23 april Ik raad dit product aan. Geen saaie stukken. Helaas moet ik nu weer een jaar wachten tot er een nieuw boek uitkomt. Op voorraad. Ieder met hun eigen agenda, trekken de drie vrouwen naar het kasteeldomein in het hart van het liefelijke en betoverende Toscane.

Lezerswaarderingen

Om haar moeder in het oog te houden, besluit Carina haar te vergezellen. ShannaSs 31 juli Ik raad dit product aan. Het is bijna alsof je hen kan vastgrijpen.

Geschreven bij Onder de Italiaanse zon Zoals je van Sandd Montefiore kunt verwachten weer een prachtig verhaal. Je waant je direct in het mooie Toscane. Fijn boek voor op vakantie, lekker in het zonnetje in de tuin of gewoon op de bank. Montefiore heeft zichzelf overtroffen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws