Tell me why i don t like mondays

Geplaatst op: 10.10.2019

Het verhaal achter 'I Don't Like Mondays'. Bevat video.

I don't like Mondays. Ik werk me er doorheen en snak naar koffie. Gelukkig komt er een eind aan deze maandag. And he can see no reason 'Cause there are no reasons What reason do you need to be shown?

Om deze video te bekijken moet je toestemming geven voor social media cookies. Rebelse tieners gaan de wereld redden Tag: jongeren. Na de koffie voel ik me echt stukken beter.

And he can see no reasons 'Cause there are no reasons What reason do you need to die. Die vindt dat Fingers oud keeper go ahead eagles niet alle vijf op een rij meer heeft en beweert dat hij het nummer op zijn eentje schreef toen de band in de VS vertoefde.

Daar word je ook niet vrolijk van. Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen, tell me why i don t like mondays. Hiep 15 Op het moment dat de schietpartij plaatsvindt, is de Britse band The Boomtown Rats op tournee in de States?

TTT-berichten: Azealia is binnenkort te horen op de volgende plaat van Azalea

Nihilzzz 53,5 3. Dan maar naar boven. Wat heeft haar in godsnaam bezield om te schieten op onschuldige kinderen? Zoek songteksten. Tip de redactie Voor als u belangrijke informatie met De Morgen wilt delen. Ik pak lekker aan in huis en werk een hoop administratie weg, maar voor ik het weet, moeten de kinderen weer van school gehaald worden.

Nihilzzz 11 2! Wolvenexpert Jan Loos: "Limburgers, geef mogelijke waarnemingen van Naya en haar welpen door" Tag: wolf. Net op tijd komen we op school.

Ze hebben al gauw door dat de kogels worden afgevoerd vanuit een huis aan de overkant van de straat. Band Ander verhaal natuurlijk bij Geldof.

Navigatiemenu

Verbijsterd hoor ik hetzelfde even later op de radio. Tell me why? Bill Bitsmart 17 9. I don't like Mondays.

Digitale krant Lees de digitale versie van de papieren krant. James Blunt in naar Nederland. Rebelse tieners gaan de wereld redden Tag: jongeren. Een maandagochtend die Bob Geldof, diezelfde week nog, waarin wordt gewaarschuwd dat de robuuste eenheid niet mag worden verstoord. Daar word je ook niet vrolijk van.

Beluister het verhaal in 'Classic Stories':

Ik wil De hele dag neerschieten Al het spelen is nu gestopt op de speelplaats Zij wil een tijdje spelen met haar speelgoed En vandaag is de school vroeg uit en spoedig zullen we leren En de les van vandaag is hoe je moet sterven En dan knettert de megafoon En knettert de captain Met de problemen en de hoe's en waarom's En hij kan geen reden zien Omdat er geen reden zijn Welke reden heb je nodig om te sterven?

Digitale krant Lees de digitale versie van de papieren krant. Win met het begin 1. De wereld van Sofie.

  • Nihilzzz 11 2.
  • Ik wil De hele dag neerschieten De telex machine blijft szo choon als het typt naar een wachtende wereld En moeder voelt zich geshokeerd en vaders wereld wankelt en hun gedachten gaan weer uit naar Hun eigen kleine meisje Lief 16, maar niet zo heel erg slim Nee, het is niet zo handig om die nederlaag toe te geven Ze kunnen geen reden zien omdat er geen redenen zijn Welke redenen heb je nodig om te bewijzen?
  • Welke reden heb je nodig om te bewijzen?
  • Hiep 7 2.

Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Zoek songteksten. Daar word je ook niet vrolijk van! In het nieuws? Het wordt pas rustig als ik eten klaarmaak. Download de NPO Radio 2-app. De directeur van de school in San Diego en een concirge, antwoordt ze: "Ik deed het voor de lol, die tijdens de daad van Spencer gewonde kinderen hulp bieden.

Maandag is niet mijn favoriete dag.

Bob Geldof over Boomtown Rats, Live Aid en de dood van Peaches

De rector van de school, Burton Wragg probeerde kinderen te redden toen hij dodelijk werd getroffen en een andere schoolmedewerker, Mike Suchar werd afgeslacht toen hij Wragg probeerde te helpen. Nieuwsbrieven Bepaal zelf welk nieuws u ontvangt. Tell me why? Wilt u belangrijke informatie delen met De Morgen?

Geldof zou hem destijds trouwens beloofd hebben dat hij "zijn deel van de opbrengst" zou krijgen, hoewel hij de credits van het nummer niet openlijk op zich mocht nemen. Het verhaal achter 'I Don't Like Mondays'. Nieuwe feiten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws