Bruin haar zonder rode gloed

Geplaatst op: 23.10.2019

Haha ja, ik zou eerder gaan voor normale verf dan de foam, de foam valt best rood uit. Omdat ik het niet tegen de hoofdhuid had gedaan zat ik aan de bovenkant dus met uitgroei en om dit was minder opvallend te maken heb ik op het donkere stuk wat sunkissed jelly aan gebracht.

Ik heb het een hele tijd zwart geverfd.

Daarna evt een paar folies om de kleur ook nog een meer natuurlijk uiterlijk te geven. Ik zou de meeste oranje weerschijn er graag uit willen hebben en een normale lichtbruine astint willen. Gewoon een bruine verf overheen laten doen of toch niet? De dag erna ben ik naar een andere kapper gegaan en zij hebben er dan een permanente donkerbruine kleur opgezet over heel mijn haar, terwijl die vorige kapper mijn roots niet had geverfd Dit heeft geleid dat ik nu bruin haar heb met een rode gloed vooral aan mijn roots dus vanboven.

Ik had daarvoor zwart haar en ik wou richting rood bordeaux gaan maar nadat ze geblondeerd heeft en rode verf in mijn haar heeft gedaan was het donker oranje geworden in plaats van rood.

Nu staan de 2 pigmentsoorten niet meer met elkaar in verhouding en heeft het eumelanine onvoldoende blauwe pigmenten om het oranje te neutraliseren. Dat wil ik graag zo houden, ik ben nog niet toe aan een kort pittig kapsel.

Ik zou graag mijn haar lichter willen en van de rode tinten af komen. Net zolang dat je de kleur aceptabel vind. Hoi Lioba, dat geeft wel een klein beetje gloed. Maar het veranderde niet. Ik heb het de laatste tijd niet meer gedaan vanwege brandblaasjes op mijn hoofdhuid.

Ik ga liever niet naar de kapper, vanwege de kosten maar ook omdat het nu dus ook niet mooi is geworden.
  • Ook wil ik liever niet al te vaak verven.
  • Ik heb een week geleden mijn haar van donkerblond lichter laten verven maar dit is niet mooi uitgevallen. U krijgt in weinig tijd prachtig bruin haar dat over haarkleur gezonde en stralende glans beschikt.

Page content

Hoi, Ik heb een vraagje.. Ik had op internet gelezen, dat je een askleur moest kiezen om een oranje gloed op te kunnen heffen. Daarvoor moet je de oranje kleur neutraliseren door een haarproduct met blauwe pigmenten in je haar aan te brengen. Precies wat mijn moeder wil als kleur en glans. Laat 20 min inwerken, uitspoelen en kijk of de kleur goed is. Goldwell - Colorance Developer Lotion. Deel dit post : Tweet.

  • Ik ga over 2 weken 14 dagen naar de zon waarvan je zou denken dat het goed is omdat het daardoor oplicht maar mijn vermoedens gaan uit naar een oranje gloed.
  • Hoi Jaques, je kan proberen de blondering langer in te laten werken. Je kan haar niet grijs kleuren.

Hoi Nanne, en ik wil graag dat ombre effect in mijn haar verven. Heeft u misschien ideeen. Ik heb licht bruin haar, sorry voor late antwoord te strenge spamfilter Zoek een kleurexpert om dit op te lossen dit is te moeilijk voor normale kappers.

Woon je in de buurt van Katwijk. Gewoon door de manier hoe traditionele haarkleur werkt.

VIVA nieuwsbrief

Neem een as tint of en natuurtint afhankelijke de kleur die uit de ontkleuring komt. Zelfs voor de kapper is het moeilijk een fatsoenlijke kleur te maken. Want dat gebeurde altijd als ik het ging ontkleuren..

Al bruin haar zonder rode gloed al zou het beter zijn om de highlights te laten zetten bij een salon? Dat moet de kapper goed met je overleggen en duidelijk je de mogelijkheden vertellen zodat je een goede keus kan maken blonde plukjes is vaak gemakkelijker en goedkoper. Nu zit er dus vanaf de helft van mijn haar nog deze donkerbruine verf in. Zolang je nieuwe haren aan maakt is dat niet erg.

Na 2 tot 4 uur de pasta goed uitspoelen en je haar eenmalig wassen. Het was toen te donker geworden. De bovenkant moet blijven zitten, maar mn staartje mag zacht zijn, bruin haar zonder rode gloed.

Maar wat kan er dan fout gaan?

Mijn haar Is heel erg afgebroken. Mijn haar is gezond voor de rest, doe dit al 20 jaar, ik wil enkel weten hoe de kleur langer blijft. Nu zou ik graag op een natuurlijke manier weer terug naar mij donkerblonde kleur willen. Edwin, zou mijn wens toch nog te vervullen zijn….?

JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in je browser. Zoeken in dit topic. De enige manier is er foto herkennen via google te zorgendat je een as donker blond kleur kan krijgen is dat je een overmaat aan koele  tinten groen en blauw maakt en de warme tinten rood en oranje praktisch helemaal wegwerkt. Ook indigo ondergaat een kleurverandering als gevolg van zuurstof.

Is het verstandig of heb jij er een ander idee over. Ik ben een koel kleurtype en wil graag natuurlijke zachtblonde highlights. Succes, Bruin haar zonder rode gloed.

VIVA op social media

Dan kom ik graag een eerste bezoekje aan Katwijk. Weten jullie misschien een goede bruine spoeling die niet rood uitvalt? Maar t staat me niet.. Als jouw blonde highlights nu bijna zwart zijn geworden, denk ik dat de salon niet de juiste tint heeft gebruikt.

Ik heb sinds kort bij de kapper mijn haren laten bleken. Door het gebruik van blondering en warmte uit je natuurlijke haarkleur kan de kleur warm uitgevallen zijn. Dat komt o.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws