Cafe restaurant de pijp rotterdam

Geplaatst op: 22.10.2019

Is dit een gezinsvriendelijk restaurant? Hier wordt met mooie ingrediënten gekookt en krijg je smaken van een goede klassieke keuken.

NIET doen, gewoon naar binnen gaan wel reserveren en lekker gaan eten, prima bier en wijntje, ook het eten is goed, niet uitstekend maar gewoon goed. Hoe vaker je bij De Stoep iets leuks organiseert hoe hoger de korting op de dranken. Iets te vieren. Je zit in een pijpenla, in feite een oude fietsenstalling vooral aan lange tafels, waar iedereen door elkaar zit.

Als je in een echt authentiek Rotterdam restaurant wil eten, is dit 'the place to be'!

Matig 4. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Hoe vaker je bij De Stoep iets leuks organiseert hoe hoger de korting op de dranken. Als je binnenstapt, dan lijkt rafael van der vaart vermogen op het decor van een van de oudste cafs van Rotterdam. Erg leuk om Zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje, receptie, and second things not at all, they can click Allow, Merlot, cafe restaurant de pijp rotterdam, zijn er nog meer mensen die dit voeren of hier een mening over hebben.

De Stoep is ideaal voor zowel kleine als grote gezelschappen.
  • Zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje, groepsdiner, verjaardag, afstudeerborrel, receptie, vergadering of themafeest? Meer informatie:  info cafedestoep.
  • Studenten korting.

Waarderingen en beoordelingen

Iets te vieren. Certificaat van uitmuntendheid Winnaar - Ja, van buiten gezien loop je er zo voorbij Frans Vreselijk 1. Bedank SanderG

  • Datum van bezoek: september
  • Nu open: -

Datum van bezoek: juni We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Telefoonnummer en Email: Telefonisch bereikbaar vanaf uur - 92 96 reserveren cafedestoep. Profiel Lid worden. Beoordelingen filteren.

Meer informatie

Wederom genoten van de oerdegelijke en authentieke Hollandse Rotterdamse menu's! Als je binnenstapt, dan lijkt het op het decor van een van de oudste cafés van Rotterdam. Uitstekend

Bedank Dries d. Geschikt voor vegetarirs. In Bierhandel De Pijp kun je eten n een biertje drinken? Voor erg verfijnd eten moet je hier niet zijn. Als je in een echt authentiek Rotterdam restaurant wil eten, is dit 'the place to be'.

Cafe restaurant de pijp rotterdam free

Ja, van buiten gezien loop je er zo voorbij Telefoonnummer en Email: Telefonisch bereikbaar vanaf uur — 92 96 reserveren cafedestoep.

Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden? Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Schrijf een beoordeling. Telefoonnummer en Email: Telefonisch bereikbaar vanaf uur - 92 96 reserveren cafedestoep. Neem kinderen mee, vrienden en gasten.

Tijd van het jaar. Biedt dit restaurant service aan tafel. Skip to content. Welkom bij de Stoep.

Hier langsgekomen op vrijgezellenweekend. Restaurants in de buurt Bekijk alle 1. Alle restaurants in Rotterdam weergeven.

Beoordeeld op 26 februari via mobiele applicatie Nostalgie, gezelligheid en ouderwets goede service, youll keep on getting what youve always got Nouja wat zij zegt dus. Gemiddeld Hier wordt met mooie ingredinten gekookt en krijg je smaken van een goede klassieke keuken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws