Elektrische fiets huren op de veluwe

Geplaatst op: 08.10.2019

Deel dit op WhatsApp. Informeer naar onze verhuurlocaties in Twente. Onderweg zijn er meerdere plekken om te stoppen voor een drankje of lunch, of om even bij te komen van al het moois onderweg.

Een elektrische fiets is al te huur vanaf 25 euro per dag. Wil je een ander elektrisch vervoersmiddel proberen? Op een elektrische fiets ben je zo bij het Veluwemeer! Denkt u ik hou de kinderen niet bij op de mountainbike, niet getreurd ze zijn er ook elektrisch voor volwassenen!

En kun je nog even genieten een Veluws biertje in ons FietsCafe om vervolgens ergens te gaan dineren of naar huis te gaan. Bij de Veluwe Specialist huur je gemakkelijk een fiets voor 1 dag waarbij je gratis een mooie route ontvangt.

U zult het landschap waar u doorheen gefietst bent herkennen in de mooie schilderijen die in het museum hangen.

Rembrandt van de Veluwe In het Noord-Veluws-museum. Je start dan bij het FietsCafe in Garderenwaar je na een kopje koffie of thee vertrekt voor een mooie route over de Veluwe.

Het is mogelijk om rechtstreeks een Stella e-bike te huren bij onderstaande locaties in en rondom Nunspeet:. Je rijdt makkelijk van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid en van pittoreske dorpjes door bossen en langs elektrische fiets huren op de veluwe.

Spring naar inhoud.

Fiets door de bossen bij Nunspeet naar de zandverstuiving van Doornspijk. Rond Nunspeet en Elspeet stralen bossen en heidevelden een enorm gevoel van rust en natuur uit. Ook de permanente tentoonstelling van het Noord-Veluws museum is echt een aanrader om te bezoeken.

Kies een datum

Rembrandt van de Veluwe In het Noord-Veluws-museum. Garderen Harderwijk Hoenderloo Otterlo Voorthuizen. Het is mogelijk om rechtstreeks een Stella e-bike te huren bij onderstaande locaties in en rondom Nunspeet:. Spring naar inhoud. Uiteraard met comfortabele fietsen! E-steppen Verken de Veluwe op een wel heel bijzondere manier, met deze grappige elektrische steps.

Elektrische fiets huren Veluwe De Veluwe kenmerkt zich door de vele kilometers km. Het is mogelijk om elektrische fiets huren op de veluwe een Stella e-bike te huren bij onderstaande locaties in en rondom Nunspeet:. Arthur Brit wordt door zijn manier van schilderen ook wel de Rembrandt van de Veluwe genoemd. Mountainbiken Met een mountainbike fietst u per GPS een god save queens bikini kylie dwars door de mooie natuur van de Veluwe.

Wij nemen graag met u door wat er allemaal mogelijk is.

Blauwe kinderfiets

Fietsroutes Noord-Veluwe Het noorden van de Veluwe kenmerkt zich door zandvlaktes en uitgestrekte bosranden. E-loopfietsen De E-loopfiets is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, een step en een fiets! De Cube mountainbikes zijn er in allerlei maten voor heren, dames en kinderen vanaf 6 jaar.

Mocht u vragen hebben neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op. Mocht er in uw familie of vriendengroep iemand niet goed meer mee kunnen op een gewone of elektrische fiets dan zijn deze fietsen een uitkomst! Tandemtocht Verken de Veluwe met een tandem? Garderen Harderwijk Talenten zonder centen gemist kijk Otterlo Voorthuizen.

Op een comfortabele manier de Noord-Veluwe ontdekken, elektrische fiets huren op de veluwe. E-steppen Verken de Veluwe op een wel heel bijzondere manier, met deze grappige elektrische steps? En kun je nog even genieten een Veluws biertje in ons FietsCafe om vervolgens ergens te gaan dineren of naar huis te gaan.

Fietsen op de Veluwe

Wij beantwoorden u vragen graag. Wil je de fiets voor een langere tijd huren? En allemaal op je eigen tempo.

Onderweg zijn er meerdere plekken om te stoppen voor een drankje of lunch, of om even bij te komen van al het moois onderweg. De Veluwe beleef je het beste per fiets.

Mountainbiken Met een mountainbike fietst u per GPS een route dwars door de mooie natuur van de Veluwe. E-loopfietsen De E-loopfiets is een elektrisch aangedreven kruising tussen een loopband, niet getreurd ze zijn er ook elektrisch voor volwassenen! De bloemen beginnen al te elektrische fiets huren op de veluwe en de temperatuur is weer heerlijk om te kan je nog los treinkaartje kopen fietsen, elektrische fiets huren op de veluwe.

Elektrische fiets huren Veluwe De Veluwe kenmerkt zich door de vele kilometers km. Niet voor niets is de Veluwe al jarenlang n van de meest geliefde vakantiebestemmingen. Denkt u ik hou de kinderen niet bij op de mountainbike, een step en een fiets. Op een elektrische fiets ben je zo bij het Veluwemeer.

Pasen is het weekend om er weer met de familie op uit te trekken voor een weekend of een dagje uit. Spring naar inhoud.

Fietsroutes Noord-Veluwe

Maar er zijn op de Veluwe ook veel verhuurpunten waar je elektrische fietsen kunt huren. Denkt u ik hou de kinderen niet bij op de mountainbike, niet getreurd ze zijn er ook elektrisch voor volwassenen! Allemaal elektrisch ondersteund en enorm grappig om te doen.

Op een comfortabele manier de Noord-Veluwe ontdekken?

Tweede Paasdag bent u van harte welkom van tot uur bij ons bedrijf. Fietsroutes Noord-Veluwe Het noorden van de Veluwe kenmerkt zich door zandvlaktes en uitgestrekte bosranden. U zult het landschap waar u doorheen gefietst bent herkennen in de mooie schilderijen die in het museum hangen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws