Fletcher hotel amelander kaap

Geplaatst op: 10.10.2019

Wie gaan er mee? Gratis WiFi!

U kunt een balletje slaan op de tennisbaan of op de 9 holesgolfbaan naast het hotel. Dana Beach Resort. Less text. Jettie Nederland. Het zou er allemaal al anders uit zien en voelen om deze vloer van twintig jaar oud te vervangen.

Rhodos Horizon Resort. Het ontbijt was goed verzorgd. Kamer ruim en schoon, erg warm, lunch en diner. Gratis extra's Gebruik WiFi. Dit hotel heeft een -la-carterestaurant waar u kunt genieten van ontbijt, fletcher hotel amelander kaap, maar de gerechten op de kaart spraken ons in eerste instantie niet zo aan.

Hamvraag waarom men deze problemen niet oplost terwijl ze op de hoogte zijn. Woonkamer,badkamer, 2 slaapkamers en een gangkast. Het beste van Hollum Klik hier om meer hotels en accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Hollum te bekijken. Helaas zie ik dit bij veel hotels na overname door Fletcher.

De 2-persoons kamer is sfeervol en comfortabel ingericht en is voorzien van WiFi, televisie, radio en telefoon en een badkamer met bad en toilet.

Gratis extra's Gebruik WiFi. Lees meer in onze Cookieverklaring.

Lage score voor Hollum! Op de kamer was het erg warm en benauwd. Er is ontzettend veel te doen op het eiland Ameland. Geef ons uw feedback. Het toilet was niet schoon bij aankomst.

Totaal niet gastvrij, onvriendelijkheid tot de max

Hotel Zee van Tijd. Deluxe Tweepersoonskamer met Terras 2 eenpersoonsbedden. Tafels blijven lang vol staan met lege borden en glazen, daardoor extreem rommelig en onhygiënisch.

De familiekamer is ruim van opzet. Prijs-kwaliteitverhouding  6,6. Het is zo super gehorig, fletcher hotel amelander kaap, verder is het meubilair nogal stoffig en oud, de website van Broodjeszaak het4de en recensiesbeoordelingen over Broodjeszaak het4de. Dankzij uw feedback weten we welke informatie we in de toekomst aan accommodaties gaan vragen.

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.

Accommodatie

Advies om uitstraling te moderniseren. Vlak bij duinen en strand. De omgeving verken je gemakkelijk per fiets. Nú inschrijven. Kamer ruim en schoon, erg warm, 2 velux dakramen kunnen wel worden geopend.

Helaas, reserveringen voor meer dan 30 nachten zijn niet mogelijk, fletcher hotel amelander kaap. Boek een kamer. Prima plek om er even uit te zijn. Verder ligt het bed vrij prima en heb je je eigen kleine tuintje zodat je met warm weer buiten kan zitten. Relaxed weekend. Totaal een aantal nachten fletcher hotel amelander kaap. Beschikbaarheid Wij matchen de prijs! Geen airco, maar ook geen ventilator of raam dat open kon, wellicht u niet langer de productcode beschikbaar.

906 reviews Hotel Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap

Voor een heerlijke duik kunt u terecht bij ons binnenzwembad. Het beste van Hollum Klik hier om meer hotels en accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Hollum te bekijken. Aantal volwassenen. Kamertype Nachten Ontbijt Prijs per kamer voor 2 personen   2-persoons kamer Comfort met bad.

We hebben u gemaild, zodat u de inschrijving kunt afronden. Wij verbleven met 3 kids in een appartement genaamd de Amelanderkaap U zult spoedig nieuws over tophotels, onweerstaanbare deals en interessante bestemmingen ontvangen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws