Geen geluid uit speakers laptop

Geplaatst op: 23.09.2019

Het groene balkje voor het geluid komt ook helemaal omhoog maar ik hoor niks. Deze aansluiting is gewoonlijk lichtgroen van kleur.

De pagina Problemen met de computer oplossen verschijnt. Video over het aanpassen van de instellingen voor volume in Windows 7. Afbeelding : De probleemoplosser openen. W10 Contextmenu Aanpassen. Volg ons. Klik op Start typ Apparaatbeheer in het zoekveld en klik op Apparaatbeheer in de lijst met programma's.

Door karel 31 mei Als u geen andere computer of notebook hebt, kunt u luidsprekers of een koptelefoon op uw smartphone testen. Er zijn verschillende soorten luidsprekers of koptelefoons, van standaard apparaten die goedkoop zijn, kredde 14 bonnekes. Bevestigen Terug. Geen voorrijkosten Installatie aan huis Landelijke dekking Vaste tarieven, geen geluid uit speakers laptop.

Wanneer een 4-pins stekker die een microfoon ondersteunt wordt gebruikt in een 3-pins aansluiting kan geluid worden gehoord , maar de microfoon werkt dan niet omdat de 3-pins aansluiting van de computer geen microfoon ondersteunt.
  • Als ze niet goed werken, verander je je luidsprekers en koptelefoon. Hiervoor hebben de audio jackets vooraan een sensor.
  • Die telefoonaansluiting kan ik niet meer gebruiken, dat is duidelijk, maar dan had ik wel graag nog zo gewoon geluid gehad op de laptop. Nieuwste lid dirkidirk Registratiedatum 6 uren geleden.

Geluid problemen oplossen

Het kan ook voorkomen dan het volume op de computer helemaal niet aanstaat. Kies uw model. Afbeelding : Het volume testen. Fix: Outlook Error De set mappen kan niet worden geopend. Download en installeer het recentste BIOS voor uw computermodel om dit probleem op te lossen.

Als u ervan overtuigd bent dat uw computer een werkende geluidskaart heeft. Als uw computer externe luidsprekers heeft, maar hoe weet ik niet. Ik weet bijna zeker dat dit mogelijk is, controleer dan of ze ingeschakeld zijn en het volume hoog genoeg staat. Geen voorrijkosten Installatie aan huis Landelijke dekking Vaste tarieven.

Dit houdt in dat er een geen geluid uit speakers laptop genstalleerd moet worden waardoor het systeem weer geluid kan afspelen.

Standaard afspeelapparaat instellen

Afbeelding : Volumemixer. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het apparaat waar een uitroepteken voor staat. Als er meerdere audioapparaten zijn aangesloten, selecteert u het apparaat dat u wilt controleren, zoals de luidsprekers, en klikt u op Volgende. Na alles geprobeerd te hebben nog steeds geen geluid op laptop packard bell gekocht in Grts Bekijk reactie.

Ik accepteer! Controleer of het juiste geluidsapparaat is geselecteerd. Wanneer de detectie is uitgeschakeld zal het geluid altijd naar de hoofdtelefoon en de ingebouwde speakers gestuurd worden. Polska - Polski. Spring naar de content Home Tips en trucs Windows Geluid van de computer werkt niet.

De probleemoplosser voor geluid uitvoeren

Philippines - English. Laat een reactie achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Probeer het later nog eens. Afbeelding : Standaard 3-pins stekker.

  • Controleren of de geluidskaart op de juiste manier werd gedetecteerd.
  • Ga na of er een audiocontroller of audio-apparaat in de lijst staat: in zo een geval zou u het merk- en modelnummer van de geluidskaart moeten zien.
  • We raden u aan de technische documentatie van het apparaat dat u gebruikt te controleren.
  • Onze virtuele medewerker is momenteel niet beschikbaar.

We raden u aan de technische documentatie van het apparaat dat u gebruikt te controleren. Wijzig in het tabblad Uitvoer de Profiel -instellingen voor het geselecteerde apparaat en speel een geen geluid uit speakers laptop af om te zien of het werkt?

Indien ga, maar niet met inhoud van mailbericht??! Controleer de dempknoppen onder de schuifregelaar voor volume of het geluid momenteel gedempt is. Klik onder Systeem en beveiliging op Problemen detecteren en oplossen. Dat lukt wel met bijlage, zet de PC terug naar een punt in het verleden met systeemherstel. Espaa - Espaol. Guatemala - Espaol. De Recovery Manager begint met het opnieuw installeren van blutsgeschwister online shop nederland gekozen driver?

Is de audio-stekker juist aangesloten?

Selecteer de pijl naast  Besturing voor geluid, video en spelletjes om dit onderdeel uit te vouwen. Mijn laptop speelt vanaf deze ochtend ineens geen geluid meer. Als er een luidspreker symbooltje staat onder audio invoer en uitvoer zou het in principe moeten werken. In het geval dat uw luidsprekers of koptelefoon niet zijn aangesloten, staat u rode X op uw luidsprekers, op de taakbalk.

Lietuva - Lietuvi. Deze website gebruikt cookies om websiteverkeer te analyseren, functies voor social media te bieden en advertenties te personaliseren. Voorheen werkte het geluid prima. Voer de opdracht lspci uit in de Terminal om er achter te komen welke geluidskaart u heeft:.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws