Nog meer bier drinken dumpert

Geplaatst op: 09.10.2019

Even daarvoor heeft hij de Adje Kratje Dag in Hertme gewonnen door in 2,5 uur tijd 24 flesjes bier leeg te drinken. Dat is echt heel erg veel. Deze man is vastberaden om alle ballonnen ter wereld kapot te maken 1 dag geleden.

Dagelijkse kost in je timeline. Dit is waarom jij mee wilde doen met De Droomshow dagen geleden. De Pruimenpolka en meer gezellige vunzige liedjes voor bij de vrimibo 1 dag geleden. Niet zo gek ook. Facebook Inloggen met Facebook.

Dumpert staat nu online. Bij vijf promille raakt een volwassene over het algemeen in coma. Volgens de politie waren de vijf op de man afgegaan omdat nog meer bier drinken dumpert hem verdachten van een zedendelict.

Quiz Dames, tijd voor d quiz der quizzen: begin jij al op je moeder te lijken. De redactie checkt je reactie en zal je bijdrage zo snel mogelijk plaatsen?

Of log in met je e-mailadres.
  • Wanneer ze hoort dat hij in 2,5 uur een krat bier heeft leeggedronken, is ze met stomheid geslagen.
  • Quiz Kinderen voor Kinderen-tijd!

280.000 views

Het werklozenplan van het kabinet om het nijpende lerarentekort aan te pakken, lijkt daarmee succes te hebben. Het Adje Kratje was ook eenmalig. Ondertussen kun jij dit artikel delen. Dumpert staat nu online! Hoeveel weet jij nog van Kabouter Wesley?

  • Welke legendarische Rapper Sjors-uitspraak ben jij? Even daarvoor heeft hij de Adje Kratje Dag in Hertme gewonnen door in 2,5 uur tijd 24 flesjes bier leeg te drinken.
  • Facebook 22 0 Whats App Mail 0 Mail 0.

Ik nog meer bier drinken dumpert meer, keep them coming. Ondertussen kun jij dit artikel delen. Er is niemand neergestoken. Quiz Welke vette fastfoodketen ben jij. Tot hilariteit van het publiek verliest de man al snel het evenwicht en knalt met zijn hoofd tegen een hek. Ook een van de organisatoren van de Adje Kratje Dag kan geen reden geven waarom zo snel mogelijk zoveel bier drinken een activiteit is die bij vijftien deelnemers en toeschouwers tot de verbeelding spreekt.

Controleverlies

Het werklozenplan van het kabinet om het nijpende lerarentekort aan te pakken, lijkt daarmee succes te hebben. Quiz Kinderen voor Kinderen-tijd! Sommigen filmen het tafereel met hun mobiele telefoon. Quiz Welke midnightsnack gaat vanavond jouw leven redden?

Alle Harry Potter-fans verzamelen: er is een film gemaakt over Marcel Lubbermans 3 dagen geleden. Ook op de nog meer bier drinken dumpert Dumpert. Quiz Hoe goed ken jij de tekst van de titelsong van Drake and Josh nog. Zo ziet een normale dag uit het leven van een Indo eruit 7 dagen geleden. Arjan te Bogt .

Opmerkelijk genoeg had de man er zelf de volgende dag nauwelijks last van. Onze meest opvallende artikelen van vorige week Hotels testen met je hond, wespenhaat en een emojibot 5 dagen geleden. De Pruimenpolka en meer gezellige vunzige liedjes voor bij de vrimibo 1 dag geleden. De hoofdpersoon zelf kan niet echt aangeven waarom hij die vrijdagavond zoveel dronk. Feit: mensen met bruine ogen zijn eigenlijk beter in alles.

Bij vijf promille raakt een volwassene over het algemeen in coma. Daarbij zijn brandweerduikers, nog meer bier drinken dumpert, een politiehelikopter en reddingsboten ingezet.

E-mail ontvanger. Heb je nog geen profiel! Beleef hier nog n keer je studentenstapavond in Groningen. Die beelden worden later massaal gedeeld. Deze bandjes waren ooit even heel beroemd in Nederland Download de Up coming app?

Ook een van de organisatoren van de Adje Kratje Dag kan geen reden geven waarom zo snel mogelijk zoveel bier drinken een activiteit is die bij oranje nassau energie bv uk deelnemers en toeschouwers tot de verbeelding spreekt.

Op een paar schaafwonden na kwam hij er goed vanaf. Feit: mensen met bruine ogen zijn eigenlijk beter in alles. Die was waarschijn­lijk doodgegaan. Wij vonden ze: de 10 grootste drankorgels ter wereld dagen geleden.

Feit: mensen met bruine ogen zijn eigenlijk beter in alles. Upcomnomnom 12 Studentikoze recepten waarmee je altijd goed scoort bij je vrienden 3 dagen geleden? Er is niemand neergestoken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws