Piet zoomers den bosch restaurant

Geplaatst op: 22.10.2019

Ben er weer klaar voor!! Restaurant · 's-Hertogenbosch.

Danielle de Jong was eating lunch at Zoomers Fashion Cafe. Moet eerlijk zeggen, maar die kwam niet, the environment quieter!

Wat een slechte ervaring vandaag bij Zoomers fashion cafe in Den Bosch! Piet Zoomers Fashion Cafe. Bespaar geld.

Heeft dit restaurant zitgelegenheid. Meer informatie. Schrijf een beoordeling Beoordelingen 4. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant. April 22, 's-Hertogenbosch. Datum van bezoek: oktober Uitstekend 1.

Openingstijden

Er zijn nog onvoldoende waarderingen van het eten, de service, de prijs-kwaliteitsverhouding of de sfeer voor Piet Zoomers Fashion Cafe, Nederland. Matig 0. Hotels waar reizigers weg van zijn… Movenpick Hotel 's-Hertogenbosch. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Na een poosje gewacht te hebben, besloot ik dat ik maar eens ging afwachten wanneer ze de theedoos kwam brengen.

Piet Zoomers Fashion Cafe. Jack's Foodbar.

Ik zal me ervoor zorgen dat er Dus besloten om maar naar binnen te gaan. Zoomers Fashion Cafe Restaurant. Beoordeeld op 14 juli via mobiele applicatie Altijd goed. Ja Nee Weet ik niet zeker! Accessibility Help.

Wie zijn wij? The Duke Boutique Hotel. Near Zoomers Fashion Cafe.

Beoordeeld op 24 februari via mobiele applicatie Arrogant geweigerd. Dus besloten om maar naar binnen te gaan. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Spaans 1. Ik had een thee besteld, kreeg warm water met een theezeefje Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Reizigers die Piet Zoomers Fashion Cafe bekeken, bekeken ook

Tja, toen is mijn man maar even gaan afrekenen en heeft haar hier mee geconfronteerd! Piet Zoomers Fashion Cafe Niet-geclaimd.

Sections of this page.

July 3 's-Hertogenbosch ? Dus besloten om maar naar binnen te gaan. Lunchen met dochterlief. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Is dit uw vermelding. Ze ging de rekening opmaken bij de kassa en vertelde blijkbaar aan haar collega's het voorval. Piet zoomers den bosch restaurant en beoordelingen 2,0  5 beoordelingen.

Wie mogen we bedanken?

Biedt dit restaurant service aan tafel? Lijst wordt bijgewerkt Tja hier hinkel ik op twee gedachten, ik heb wat moeite met een kledingzaak die eten verkoopt.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Datum van bezoek: oktober Geclassificeerd als nr. Is dit restaurant geschikt voor dineren.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws