Spontaan zwanger worden met pcos

Geplaatst op: 23.10.2019

Ik was begonnen met de eerste ronde medicijnen. Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren. Dit doet hij door middel van bloedonderzoek en echoscopisch onderzoek.

Wat fijn om te lezen dat er toch hoop is ondanks het pcos syndroom. Sessie verlopen Graag opnieuw inloggen. Een tijdlijn van het herstel na je bevalling. Werkt er iets niet? Bij vrouwen die PCOS hebben zijn twee hormonen testosteron en insuline verantwoordelijk voor de symptomen.

Bij mij was ook pcos geconstateerd. En nu, jaren later kan ik je vertellen dat ik alsnog zwanger ben geworden. Hydrofiele doeken. In mei ben ik gestopt met de pil omdat mijn man en ik graag onze kinderwens wilden vervullen? Het kan dus wel.

Wat is de oorzaak van PCOS?

Maar toch kwam regelmatig de twijfel boven. Pfff weeeeer wachten. Vrijwel direct werd ik echter gerustgesteld door de gynaecoloog. Een tijdlijn van het herstel na je bevalling. Hierdoor verlaagt de aanmaak van cortisol je progesteronspiegel.

Ik was overtuigd van mijn onvruchtbaarheid Ik ben zwanger geworden dmv zelfinseminaties omdat ik samen met een goede homovriend besloten heb een kindje te krijgen, spontaan zwanger worden met pcos. Dit betekent dat er naast de reguliere wachtlijsten, een wachttijd is van een half jaar ivm bloedonderzoeken op hiv en andere overdraagbare aandoeningen, waardoor haar woede nog groter wordt.

En er is ook veel meer over te vertellen. Hoop dat mensen die met vergelijkbare gevoelens gevoelens die we vaak niet uitspreken zich hier wel in kunnen herkennen. Lukte mij niet goed en als ik erop terug kijk vind ik dat best zonde.

Lees Interacties

Met PCOS kun je namelijk moeilijk zwanger worden, maar in het ziekenhuis konden ze ons medisch begeleiden. Ook doe ik elke dag een test om te kijken of ik nog zwanger ben, maar streepje blijft het zelfde.

Het gebruik van dit middel bij PCOS is echter nog in de onderzoeksfase.

Er is soms te veel insuline, het hormoon dat je bloedsuikerspiegel regelt. Voorlopig willen wij gewoon genieten van Zo en zien wij wel hoe het leven verder loopt.

Daarnaast voelde ik me door alle ziekenhuis bezoeken echt een patint en ging ik steeds minder lekker in mijn vel zitten. Zet ze dan uit. In elk geval superveel succes gewenst en niet opgeven. Er is dan namelijk een spontaan zwanger worden met pcos kans op aangeboren afwijkingen.

Bij mij was ook pcos geconstateerd. Rond oktober vorig jaar besloten een tijdje pauze te nemen. Hoe en wat je eet, is belangrijk bij het stabiliseren van je hormoonbalans en het stimuleren van je vruchtbaarheid. Hij zag een zwangerschapsring vorige week woensdag en HCG was goed met de bloedtest.

Clomid, 1 maand later. Tussen neus en lippen door vertelde de gynaecoloog ook dat mijn eierstokken er goed uit zagen! Ik voel me totaal niet zwanger. Nu, injecties en alle bijwerkingen die daar bij komen kijken heb ik gehad, al is temperatuurafhankelijk laden natuurlijk nog mooier. Pandi donderdag 2 augustus Daar schrijven meer meiden met PCOS. Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post.

Bekijk alle artikelen. Voor ons op dit moment een grote steun, spontaan zwanger worden met pcos.

Experimenteren

Ik vind het dus wel fijn om mee te lezen en hopelijk nog meer succes verhalen te lezen van meiden die toch zwanger geworden ondanks PCOS. Spontaan zwanger van een tweede baby is natuurlijk een droom voor iedere vrouw en zeker na een heftige eerste keer zwanger raken door vruchtbaarheidsproblemen.

Niet heel prettig.

We gaan eerst nog een half jaar proberen en dan ook over op clomid. Nadeel is dat de kans op zwangerschap kleiner is dan met clomid of gonadotrofinen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws