beleggen
Leren beleggen voor beginners of experten Belfius.
Hebt u geen kaas gegeten van beleggen? Of doet u het geregeld? We passen ons graag aan u aan! Krijg stap voor stap begeleiding of ontdek meteen ons uitgebreide gamma beleggingen. Ik voel me. U voelt zich nog niet zo thuis in beleggen.
beleggen.
Registreer u op onze site en krijg aan de hand van uw 5 credits gratis toegang tot exclusieve content voor een periode van 2 weken. Ontdek de aanbevelingen van onze experts in aandelen, beleggingsfondsen en obligaties en zet deze om in de praktijk.
Beginnen met beleggen Voor beginnende beleggers.
Nadat je een beleggingsrekening hebt geopend, is het verstandig om na te denken waarín je wil beleggen. De mogelijkheden zijn gigantisch. Grondstoffen zoals goud en olie, wisselkoersen, obligaties en aandelen in bedrijven zijn slechts enkele voorbeelden. Veel beginnende beleggers maken dezelfde fout: ze beleggen in allerlei verschillende producten. Het is verstandig om je eerst te verdiepen in één of twee soorten beleggingen. Aandelen zijn relatief makkelijk te begrijpen en spreken erg tot de verbeelding. De meeste startende beleggers beginnen daarom met aandelen kopen en verkopen. Het is verschrikkelijk belangrijk dat je beschikt over de juiste kennis. Het feit dat je informatie zoekt op deze website, is dus een goed teken. Je zult ook informatie moeten verzamelen over de producten waarin je gaat beleggen. Met de juiste basiskennis op zak, kun je prima beginnen met beleggen. Wil je het serieuzer aanpakken? Dan is het geen gek idee om een beleggingscursus te volgen. Aan de slag. Bepaal hoeveel geld je wil gebruiken. Het is niet verstandig om je complete spaarrekening te gebruiken, omdat beleggen risicos met zich meebrengt. Het Nibud adviseert 10 procent van je netto inkomen te sparen. Bijvoorbeeld voor onverwachtse uitgaven.
Vandaag beleggen om morgen goed te leven.
In drie stappen wordt alles duidelijk.: Beleggen: een goed plan voor mij? Hoeveel kan ik beleggen? Welke zijn de beleggingsformules? Een concreet plan op maat. Mijn bankagent begeleidt me en informeert me over.: de impact van een belegging., mijn financiële toekomst.
De Beleggersgids Alles voor de belegger en investeerder!
Sparen voor jouw pensioen. Beleggen in aandelen Hoe kan je de return verhogen van je beleggingsportefeuille? Beleggen Een beleggingsstrategie voor startende beleggers. Kopen en verkopen van vastgoed Mag ik mijn huis nog zelf verkopen als ik een contract heb met een vastgoedmakelaar?

Contacteer ons