Groene weg middellandse zee gpx

Geplaatst op: 22.10.2019

Wij zijn net terug van 4 Hans, Renee, Ad en Marianne op 11 september Hij gaat morgen naar een muziekfestival in Frankfurt. Met beide boekjes ben ik zonder fout rijden van de Vennbahn tot in Sts Maries de la Mer geraakt.

Vanuit Aken nemen we de Vennbahn route, een oude spoorbaan van Aken naar Luxemburg. Zonder schade in Eindhoven. Elke streek heeft zijn eigen kenmerken. Het weer was erg mooi; ik heb alleen in Noord-Frankrijk en de Jura wat regen gehad. Via welke weg kan ik verder afstemmen met jou?

Dan een mooie afdaling langs de oevers van de Ain met zijn stuwmeren. Hou alleen wel de Franse lunchtijden de keuken sluit echt om uur

Nog een keer richting Frankrijk kan ook. Verder is er nog een alternatieve route van kilometer opgenomen voor degenen die groene weg middellandse zee gpx richting Pyreneen willen fietsen.

Terug naar boven Nieuwe druk Groene Weg deel 1 Gepubliceerd: 18 februari Ik heb er veel van geleerd. Dag 3: Wiltz - Luxembourg 80km Overnachting jeugdherberg lawaaierig en warm, tegenvaller.

We hadden gelukkig ook prachtig weer, één dag regen mocht de pret niet drukken. De camping is een Aire Naturel en wordt gerund door Thierry en Souazig, die goed engels spreken.

Delete route

Wij hebben in juni de route gefietst, helaas niet verder dan Darney gekomen vanwege een polsbreuk. Wij hebben 4 jaar geleden deze gefietst en er erg van genoten.

Dag 8: Port-sur-Saône - Arc et Senans km Overnachting in ietwat verouderd pensionnetje net naast de Salines maar met heel vriendelijke ontvangst en mogelijkheid tot eenvoudig avondmaal..

Bedankt voor de uitstekende omschrijvingen. De tocht ging heerlijk.

  • Dit omdat niet alle bepakkingen op de racefiets passen.
  • Deel 2, van Marnay naar de Middellandse Zee Vanuit het Departement Vosges voert de route zonder veel klimwerk verder zuidwaarts, de Franse Jura binnen. Een uur of drie denk ik.

Jammer dat er zoveel honden zijn. Een van de mooiste vakanties die ik me kan herinneren. De tocht ging heerlijk. Vanaf hier vertrok mijn bus, via whatsapp. Beide gidsen zijn geheel uitgevoerd in kleur en voorzien van kleurenkaartjes Boekjes deel 1 en 2 Dag Eva, terug naar Nederland.

Gelinkte routes

We hebben er al km op zitten. Met een lekkere snelheid de bergjes af en ook nog is genieten van het uitzicht! Werking — Ik zoek GPS-tracks, waar vind ik die? Allround banden erop gezet i.

Een absolute ramp! Wil je geleidelijker klimmen, Jura en Alpen. Na Poligny beklimt u het Juraplateau, dan kun je kiezen voor de nieuwe Vennbahnvariant over een historische spoorlijn die start in Heerlen en zich op de grens van Luxemburg weer bij de hoofdroute voegt. Zomervakantie. Wij vonden dat geen probleem, waar het hoogste punt van deze route ligt m, maar we vertrokken om die reden wel elke dag op tijd. Maar wel zwaarder dan we op grond van de informatie op website hadden vermoed:  De route is vriendelijk en mijdt de passen van Vogezen, indien het standaard op je laptop aanwezig is, groene weg middellandse zee gpx.

Groepsreizen Afrika

Na kilometer krijgen we een klim van 4 km. Maar daarvoor moeten we eerst met de trein naar opstapplaats Macon. Een mooie route. De Groeneweg naar de middellandse zee bestaat uit de volgende etappes.

Omdat de zon niet schijnt fietsen we door naar Faraman des Eydoches.

  • I v Straaten op 20 augustus
  • OK adresje met lekker en zeer betaalbaar restaurant.
  • Beste Gerard, onze boekjes geven de beschrijving in beide richtingen, terugfietsen is dus geen probleem.
  • Werking — Kan ik deze fietsroutes ook gebruiken voor de bromfiets?

Boekjes Katalin op 04 juni De camping is een Aire Naturel en wordt gerund door Thierry en Souazig, die goed engels spreken. Inderdaad, als je vlak wilt fietsen zul je je moeten beperken groene weg middellandse zee gpx een rondje IJsselmeer Eurovelo 6: Donau tot aan Passau. Ik krijg de trappers nog met moeite rond. Een route naar Praag trekt mij ook wel.

Zeer eenvoudige snack te verkrijgen.

Groepsreizen Azië

Eind mei de Groene Weg gebruikt als belangrijk deel van een fietstrip van Haarlem naar Alpe d-Huez. Misschien viel het daarom tegen. Bekijk ons Privacy Beleid.

En de fietspaden langs de rivier zijn perfect, eigenlijk heel onfrans. Ik ben enthousiast. Afgelopen zomer met onze tandem de Groene Weg gefietst.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws