Hampshire hotel de broeierd enschede zoover

Geplaatst op: 27.07.2019

Egypte Nederland Kroatië Portugal Oostenrijk. Een prima bediening, die ook met ons meedacht dank aan Floris.

Prima geregeld! Bekijk hier de foto's en video's van ons hotel. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. We hadden geen ontbijt geboekt, maar op de kamer een dolce gusto en een waterkoker, die voor de nodige caffeine konden zorgen.

Wie gaan er mee? We hadden de mindervalidekamer met zelfs 2badkamers , aan alles is gedacht.

Ga akkoord. Deze brasserie is een aanvulling op ons bestaande restaurant, zodat u nog meer keuze heeft in dinermogelijkheden. Voor een actieve dag kun je gaan bowlen in het moderne bowlingcentrum van het hotel of gaan klimmen in de klimhal. Na alle ook negatieve reacties gingen we met een open mind naar dit hotel.

Sorry, het gezochte hotel is helaas niet beschikbaar.

Brugge, België.
  • Ook erg fijn dat de kussens eindelijk eens niet zo dun en slap waren. Naast het stof was er sprake van een slecht slapend bed.
  • Je bent er zó met de bus vanaf de bushalte, die vlakbij is.

Zoek en boek

Geeft een slechte indruk. Een goede kwaliteit van het eten en voldoende keus. Leuk plaatsje is ook Almelo. Bij dit hotel is er 1 uur gratis internet per dag. Zakencentrum met internettoegang. Vakantiepark Slagharen. Een hotel om naar terug te keren als je in de buurt moet zijn!

  • Omgeving natuurgebied De Maashorst De omgeving van het hotel heeft genoeg te bieden. Er is voor een ieder wat wils.
  • Even geduld a.

Was nu erg summier. Wil je alvast in de stemming komen voordat je naar ons hotel komt. Kamertip: Kamers aan de zuidkant zijn rustiger. Kasteel en landgoederen Twickel. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen?

Fantastisch

Hotels Enschede. Maar kwaliteit was prima. O zo handig!

Het 4-sterren hotel in Sittard beschikt over vele luxe, ontspannende en sportieve faciliteiten, Graag wil ik jullie bedanken voor jullie geweldige review.

Op 15 minuten rijden liggen de duinen en mooie hampshire hotel de broeierd enschede zoover van Katwijk en Noordwijk. We hadden de mindervalidekamer met zelfs 2badkamersaan alles is gedacht. Belangrijk De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Beste Loes en Hans, kinderopvang. Wel leuke omgeving met Duitsland vlakbij.

Evenementen in Sittard

Beste Loes en Hans, Graag wil ik jullie bedanken voor jullie geweldige review. Aantal kinderen 4 - 11 jaar. Je kunt in de omgeving van Enschede uit meer accommodaties kiezen. Daarnaast ligt natuurgebied De Maashorst dichtbij het hotel, waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen.

Nederland Overijssel Haarle. Vakantiepark Landal Twenhaarsveld. Verder was alles naar wens. Prachtige natuurgebieden met uitgestrekte wandel- en fietspaden, sfeervolle dorpen en historische plekjes. In de kast keurig 2 badjassen en slippers. Geboekt via aanbieding touroperator. Gezellige bar.

Evenementen in Leiden

Sluit je verblijf af met een Grolsch Brouwerij Tour. Op de Grote Markt en in de zijstraten zijn veel uitgaansgelegenheden te vinden.

Side Star Beach. Lees meer in ons  cookiebeleid.

Daniel S heeft een beoordeling geschreven 16 aug. Ik hoop u graag spoedig opnieuw bij ons te mogen begroeten. Komen zeker terug Marion ,  Kasteel en landgoederen Twickel.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws