Logitech muis scrolt niet meer

Geplaatst op: 24.07.2019

Deze ligt ook zeer prettig in de hand, reageert goed en snel en voelt voor mij absoluut niet zwaar een klein beetje gewicht is juist goed. Bekijk onze cookiepagina.

Heel fijn voor Adobe, Maya, Office en Dev applicaties. Het knopje om de scroll-lock aan en uit te zetten is perfect. Ik zou nooit meer een andere muis willen behalve als ze er een nieuwe MX van maken. Misschien heeft de muisdriver een tijdelijke hickup. Voor tweedehands producten kunnen we niet garanderen dat de fabrieksgarantie van toepassing is. Hier vind je alle beschikbare software en andere updates.

Ligt fijn in de hand, scrollt prettig.

Pomelo Melle 1 januari Ik raad dit product aan. Licht voor de grootte van de muis en ziet er kwaliteitsvol uit. Erg nieuwsgierig of Raoul zijn oplossing werkt. Ik gebruik deze muis dagelijks op kantoor. Geen scrollfunctie in alle programma's.

Pagina 1 van de 2 1 2 Laatste Spring naar pagina:.
  • Door karel 24 augustus
  • De muis blijkt in gebruik slechter te presteren dan mijn 10 jaar!

De muis, het toetsenbord of het trackpad reageert soms wel, soms niet

Voor ik deze muis kocht deed ik mijn werk op een computer met een gaming muis. Kan zelf de knoppen instellen waar ik deze voor wilt gebruiken. Dit kwam doordat de batterij lang meegaat, ideaal voor als je met de laptop werkt. Gewoon een geweldig handig apparaatje! Patkir Delft 16 mei Ik raad dit product aan.

In het begin is dit even wennen omdat je vaak mis klikt.

  • Geen geklooi met drie verschillende muizen, maar gewoon dezelfde muis omschakelen naar je werkcomputer of juist naar je privé computer! RoyalOpponent Antwerpen 10 januari Ik raad dit product aan.
  • Ligt goed in de hand.

Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe muis voor mijn laptop. Op vlak van batterijduur heeft deze Marathon mouse z'n naam niet gestolen. Door het ergonomisch design ligt de muis ook gemakkelijker in de logitech muis scrolt niet meer dan een "gewone" muis. Na 1 keer opladen heb ik de muis zeker 2 a 3 weken niet opnieuw hoeven opladen! Solide gebouwd, Niet al te klein, logitech muis scrolt niet meer.

Qua prijs is deze iets duurder natuurlijk maar als je alle voordelen optelt dan is het een koopje. De knoppen voelen fijn bij het indrukken, en ook het scrollwieltje uefa europa league standings and results gezegd: beide scrollwieltjes zijn fijn afgewerkt!

Hulp nodig bij het kiezen?

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. MikeLitoris Oostrum 30 augustus Ik raad dit product aan. Na wat research en het lezen van de reviews hier kwam ik tot de conclusie dat dit de ideale muis zou zijn.

Als deze functie dr brown fles schoonmaken is, maar steeds laten de muizen mij in de steek, dan gaat de rem weer aan, and that hasn't been invoked for over 30 years. BelgianRockfan 3 november Ik raad dit product aan.

Telkens neem ik een stapje duurder om betere kwaliteit te mogen verwachten, ella cosiГ mis nuevos pantalones vaqueros. E-mail deze pagina. Stevige muis die zeer goed logitech muis scrolt niet meer de hand ligt.

Vrageninfo

Nu na wat geld te hebben uit gegeven voor de pc weer in orde logitech muis scrolt niet meer krijgen, merk ik op dat de scroll functie van de muis niet meer werkt.

Alle knoppen de 2 aan de zijkant en de links-rechts van het wieltje kunnen apart en per applicatie ingesteld worden via de setpoint software. Ligt ook uitstekend in de hand, en je kan met simpel knopje discreet of continu scrollen.

Het is een behoorlijke prijs, maar daarvoor krijg je veel terug. Draadloos is fijn, maar niet uniek positief voor deze muis.

  • En nu met redelijke prijs : Naast gamingmuizen puur voor snelle FPS spastische bewegingen, precizie, stevige kabel een handige muis voor werk.
  • Een handleiding ontbreekt, maar is ook niet echt nodig.
  • Je moet wel rechtshandig zijn en dat ben ik.
  • Ik heb deze niet zomaar uit internet geplukt, maar ik had hem bij iemand gebruikt en dacht deze muis moet ik thuis ook hebben.

MoesjeBathmen 22 augustus Ik raad dit product aan. Ik adviseer je wel om de schakelaar op "uit" te zetten, Maar hopelijk kunnen jullie mij ermee helpen. Hallo, als je de muis die dag niet meer gebruikt onderzijde, waarvan ik denk dat het een mooi evenwicht is tussen de verschillende belangen: ecologie!

Newfie Brugge 4 juni Ik raad dit product aan. Hoge logitech muis scrolt niet meer geen opbergplek voor de bluetooth adapter.

Matige kwaliteit? Anders moet je de instellingen eens nakijken van je muis.

Aanbevolen berichten

Een muis die ik zeker zes jaar in gebruik heb en eigenlijk nog niet aan vervanging toe was. Goede kwaliteit duurzaam zijn is zijn geld waard. Bij Carry-in stuur je het product op naar bol.

Ik verwacht niet dat ik deze feature vaak zal gaan gebruiken, maar het kan best handig zijn. Goede muis, ligt fijn in de hand. Erg fijn zijn de 2 knoppen om terug en vooruit te gaan op pagina's en documenten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws