Restaurant nieuw amsterdam van gogh

Geplaatst op: 09.10.2019

Deze accommodatie is gesloten Onjuist adres melden Aanpassingen voorstellen. We werden zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen en ook gedurende het diner was er niets teveel, ondanks een redelijke drukte.

Type reiziger.

Beoordeeld op 2 april via mobiele applicatie Een van de woonplaatsen van Van Gogh. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. En geen tijdsdruk Is deze plek of activiteit duur? In andere projecten Wikimedia Commons. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Zitruimte 30 zitplaatsen Maximaal 12 personen in n groep. Kan het iedereen aanraden. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Dus meneer of mevrouw de vries, dit ligt wel aan u en niet aan het eten, restaurant nieuw amsterdam van gogh.

Een echte aanrader. Jan en Karla Vos.

Van Gogh Huis

Een echte aanrader. En dat proef je. Klein museum maar fijne rondleiding gehad. Beoordeeld op 22 juni Even lunchen bij de oude meester van Gogh. Wij hadden gelezen over het van Goghhuis. Beoordeeld op 21 februari Nieuw Amsterdam.

De Vries. Koos 5 punten. Parkeren Vrij parkeren. Na een inleidend verhaal oven kunst in het algemeen kom je via een tussen gang in het eigenlijke logement waar Vincent van Gogh enige maanden verbleef.

Bespaar geld.

Wat een toprestaurant! Naamruimten Artikel Overleg. Er heerst een ontspannen sfeer.

Dit is zeker een aanrader, restaurant nieuw amsterdam van gogh graag nog een keer heen om heerlijk te eten. Kunnen mensen in een rolstoel comfortabel terecht bij deze plek of activiteit?

Wat een toprestaurant. Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Datum van activiteit: juli .

Reserveren van dit arrangement

Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 15 restaurants in de buurt Bekijk alle 3 attracties in de buurt. Is dit een must-do als je reist met een grote groep meer dan 5 personen?

Is deze plek of activiteit geschikt voor kleine groepen minder dan vier? Wie zijn wij? Er worden ook brieffragmenten van Vincent van Gogh op de wand geprojecteerd.

  • In de omgeving.
  • Hier schilderde hij het schilderij met de 'curieuze' ophaalbrug zoals hij zelf de ophaalbrug noemde.
  • Op de glazen deur bevindt zich een brieffragment in het handschrift van Vincent van Gogh.
  • Bespaar geld.

Verborgen categorien: Wikipedia:Onbereikbare externe link Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata Wikipedia:Cordinaten op Wikidata.

Joep Schreurs. Kunnen mensen in een rolstoel comfortabel terecht bij deze plek of activiteit. Lekker buiten restaurant nieuw amsterdam van gogh op een rustig terras en genoten van heerlijk wijntje en top salades waarin de. Ook al wil je er de hele avond zitten. Beoordeeld op 22 juni Diana Rohling. Absolute tip.

Navigatiemenu

De bediening was vriendelijk. De afgelopen jaren een aantal keren bij dit restaurant gegeten. Lekker gegeten, een eenvoudige lunch , brood met 2 kroketten , maar erg goed klaar gemaakt met Ook al wil je er de hele avond zitten.

Het museum draait op vrijwilligers die rondleidingen geven die bijzonder informatief zijn. Beoordeeld op 15 februari Zomaar. Is deze plek of activiteit duur.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws