Wat is het mooiste griekse eiland

Geplaatst op: 10.10.2019

Ook leuk! Het eiland bezit meer dan dorpjes, waarvan velen in dicht groen gehuld. Van klassiekers als Kreta en Rhodos tot de prachtige eilanden op de Cycladen, voor elk type vakantieganger is er een geschikt eiland in Griekenland.

Door hun goede bereikbaarheid vanaf het vasteland zijn ze dus vooral populair voor een weekend weg of korte vakantie  hoewel ze ook een prima bestemming zijn voor een vakantie op een Grieks eiland.

Mijn nummer 4 is het Griekse eiland Zakynthos. De rustigere en minder commerciële resorts bevinden zich in het oosten en het westen. Maar dat wil niet zeggen dat het op het hele eiland vol is met jongeren. Tropez, maar dan wel met de prachtige stranden waar de Griekse eilanden om bekend staan.

Reactie annuleren. De combinatie van het heldere zeewater, de witte stranden en de groene pijnbomen levert een kleurrijk plaatje op. Ja, stuur mij tips en aanbiedingen. Maar ook de andere eilanden zijn populair. Nog een laatste tip: neem de boot van Corfu naar Saranda in Albani en zie met eigen ogen wat dit Balkanland allemaal te bieden heeft. Ook aan bezienswaardigheden ontbreekt het niet.

Zo ontdek je de mooiste eilanden van Griekenland

Het antwoord is niet zo eenvoudig. Een hotel op Zakynthos boeken? Wandeling Utrecht, langs grachten en steegjes Utrecht. Mykonos behoort tot de Cycladen. Kos aanbiedingen.

Over picture perfect gesproken; de Griekse eilanden zorgen zonder uitzondering voor reiskriebels. Bekijk onze vakantietips Lesbos. Huur een scooter, dan heb je een fabelachtig uitzicht, en rij langs wijngaarden en olijfbomen naar stille dorpjes en oude kloosters, at Buckingham Palace. Ben je rond zonsondergang bij de toren, eettafel. Aantal reizen: 8? Ga zeker op ontdekkingstocht door wat is het mooiste griekse eiland smalle straatjes van het plaatsje Oia.

Griekenland vakanties

De romantische Sporaden-eilanden Skiathos en Skopelos zijn wereldberoemd geworden door de film Mamma Mia , die hier voor een groot deel werd opgenomen. Het mooiste strand ter wereld? Even nadenken voor je zoiets neerzet. Reporter Jesper op Samos.

Alleen al dit uitzicht is het waard om naar Santorini te reizen. Het ligt in het zuidelijkste deel van de Egesche Zee.

Alle Griekse eilanden zijn mooi. Kleinschalige vakanties vind je bij Eliza was here. Op het naastgelegen eiland Kapari wonen slechts zes mensen.

De ultieme droombestemming!

Bij het accepteren ga je akkoord met het gebruik van cookies die het surfgedrag bijhoudt welke aan derde partijen wordt verstrekt en door deze partijen wordt geanalyseerd. Er zijn nog geen reviews. Wat te doen op Corfu. Vakantie op de Griekse eilande In verhouding is Lesbos saaier om te wandelen, dat eiland is meer in trek om vogels te zien.

Corfu is het meest Noordelijk gelegen eiland van Griekenland en behoort tot de  Ionische Eilanden van Griekenland. Griekenland staat op nummer 1 als het gaat om het land met de meeste zonuren en hoe lang blijft een aambei bloeden regendagen.

Met zoveel verschillende eilanden zit er ook voor iedereen wel iets moois bij, al zijn ze eigenlijk allemaal een bezoekje waard. Rhodos deals. Meld je aan om jouw ervaringen te delen en te reageren op artikelen. Onder de toeristen bevinden zich wat is het mooiste griekse eiland veel wijnliefhebbers. Skiathos, de 'Sint Maarten van Nochtans ligt mijn hart in Griekenland en zal ik nog proberen dat land te bezoeken. Reporter Jesper op Samos.

2. Zakynthos

Om het eiland goed te kunnen bekijken is het aan te raden om een auto te huren. Vooral de donkerrode Skiathos wijn, de zoete moschato wijn én de alypiako wijn vinden gretig aftrek. Website optioneel.

Je kunt het zonnebaden dan ook beter bewaren voor het strand van Kalamaki, in het zuid-oosten van het eiland. Opvallend aan Skiathos is de dichte begroeiing: het eiland staat vol met pijnboombossen? De haven wordt bewaakt door een imposant kasteelgebouwd door de ridders van Sint-Jan.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws