Storm van s gravesandeweg

Geplaatst op: 16.10.2019

De staat van onderhoud is goed en scholen, winkels, restaurants en kinderspeelvoorzieningen liggen op loopafstand. Het pand heeft een oppervlakte van m² en een perceeloppervlakte van m² en heeft 6 kamers kamers waarvan 5 slaapkamers.

Storm van 's-Gravesandeweg 96, JL Wassenaar. Vrijdag 6 februari om De staat van onderhoud is goed en scholen, winkels, restaurants en kinderspeelvoorzieningen liggen op loopafstand.

Geschatte waarde. Neem contact met ons op. Storm v 's-Gravesandeweg 98, JL Wassenaar. Het adres van deze woning is Kerkstraat 94 te Wassenaar.

Woensdag 29 juni om Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen. Zondag 11 januari om Vaste trap vanaf de overloop naar een kamer in de vliering met Veluxramen en gesoleerd dak. Kerkstraat 94, HJ Wassenaar.

Eerste Verdieping, overloop, toilet, badkamer met ligbad en wastafel, hoofdslaapkamer met inbouwkasten en balkon aan de achterzijde, voorslaapkamer thans in gebruik als studeerkamer met een deur naar het balkon aan de voorzijde, voorzijkamer. Oplevering in overleg. Kerkstraat 94, HJ Wassenaar.
  • Woensdag 29 juni om
  • Uitstekend gezinshuis, de achtertuin heeft nagenoeg de gehele dag zon. Interesse in dit huis?

Overdracht

Gemeente Wassenaar — verleende omgevingsvergunning reguliere procedure : het kappen van een boom - Storm van 's-Gravesandeweg 92, Wassenaar. Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Nederland Wassenaar Noordoostelijk deel der gemeente Dorp Wassenaar. Het adres van deze woning is Storm van 's-Gravesandeweg 94 te Wassenaar. Eerste Verdieping, overloop, toilet, badkamer met ligbad en wastafel, hoofdslaapkamer met inbouwkasten en balkon aan de achterzijde, voorslaapkamer thans in gebruik als studeerkamer met een deur naar het balkon aan de voorzijde, voorzijkamer.

Omschrijving Op loopafstand van de dorpskern gelegen, tussenherenhuis met voor- en diepe achtertuin met schuur en achterom. Op 8 september om is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Storm van 's-Gravesandeweg 95 te Wassenaar.

Zondag 11 januari om. Deel deze woning met:. Alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van parketvloeren. Gemeente Wassenaar - verleende omgevingsvergunning reguliere procedure : het storm van s gravesandeweg van een boom - Storm van 's-Gravesandeweg 92, Wassenaar?

Oplevering in overleg.

Gegevens van

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Ten Veldhuijs B. De besloten vennootschap Xeleration It Services B.

Gemeente Wassenaar - aangevraagde omgevingsvergunning: het kappen van een boom - Storm van 's-Gravesandeweg 92, Wassenaar. Omschrijving Op loopafstand van de dorpskern gelegen, tussenherenhuis met voor- en diepe achtertuin met schuur en achterom?

De staat van onderhoud is goed en scholen, of realisatie is haalbaar, functieverandering en inrichting van de Ecologische Hoofdstructuur (EHS beschrijft. Het pand heeft een oppervlakte van storm van s gravesandeweg en een perceeloppervlakte van m en heeft 6 kamers kamers waarvan 5 slaapkamers.

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio.

Fiets- en voetpaden

Storm v 's-Gravesandeweg 98, JL Wassenaar. Storm van 's-Gravesandeweg 96, JL Wassenaar. Interesse in dit huis?

Het adres van deze woning is Storm van 's-Gravesandeweg 94 te Wassenaar? Op 6 februari om is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Kerkstraat 94 te Wassenaar!

Open poi markers. Ambulance naar Kerkstraat in Wassenaar. Ambulance naar Storm van 's-Gravesandeweg in Wassenaar. Brochure Storm van s gravesandeweg voor uw interesse.

Zondag 11 januari om Uitstekend gezinshuis, de achtertuin heeft nagenoeg de gehele dag zon. U ontvangt de brochure per email.

Eerste Verdieping, overloop, toilet, badkamer met ligbad en wastafel, hoofdslaapkamer met inbouwkasten en balkon aan de achterzijde, voorslaapkamer thans in gebruik als studeerkamer met een deur naar het balkon aan de voorzijde, voorzijkamer. De besloten vennootschap Ten Veldhuijs B. Storm van 's-Gravesandeweg 96, JL Wassenaar. Zondag 11 januari om

Kenmerken Soort object Woonhuis Woonoppervlakte m Aantal kamers 8. Interesse in dit huis. Terug naar de resultaten.

Oplevering in overleg.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws