Telefoon naar smart tv streamen

Geplaatst op: 10.10.2019

Heb het zelfde probleem,heb je hier al een oplossing voor,alvast bedankt voor evt reactie. Reactie op: 'Huawei en Honor brengen dit jaar eigen Deze standaard is dus niet zozeer gericht op het streamen van een specifiek bestand maar zet het complete scherm van je mobiele apparaat over richting de tv.

Dan zijn onderstaande opties goede alternatieven. Is er al een oplossing bekend? Reageer op Karim. Veel televisies, smartphones en tablets ondersteunen Miracast. Je zou het opnieuw kunnen proberen nadat je Videoland en Spotify hebt verwijderd en weer geïnstalleerd..

Vanaf telefoon naar smart tv streamen tweede telefoon kun je vervolgens de chromecast bedienen. In deze blog zet ik de drie makkelijkste manieren op een rij voor video streamen naar TV! Reageer op Nienke. Dan zijn onderstaande opties goede alternatieven. Er is geen wachtwoord nodig. Een mogelijkheid die we overigens niet besproken hebben is Bluetooth maar dit is vanzelfsprekend alleen geschikt voor muziek en vind je ook terug op veel audiosystemen.

Alleen bij apps die actieve Chromecast ondersteuning bieden verschijnt er een Chromecast symbooltje waarmee je de app naar de tv kunt streamen.
  • Wordt beweerd door Ziggo.
  • Selecteer met de afstandsbediening van je tv de hdmi ingang waarop jij de Chromecast hebt aangesloten. Vr grCoen.

Apps van tv-fabrikanten

Dit doe je door gebruik te maken van een tv app op je telefoon of tablet. Iedereen die toegang heeft tot dezelfde wifi verbinding kan de Chromecast bedienen. In dit artikel leg ik uit wat de Chromecast is en hoe het werkt. Reageer op tumelaire. Met wifi werkt het prima.

Je kunt hem vervolgens in verbinding brengen met je smartphone of tablet. Mijn iPad is daarmee verbonden, door de website van de camping te openen. Telefoon naar smart tv streamen je de chromecast die in Belgi op de wat is een aandeelhoudersbesluit aangesloten en genstalleerd is ook meenemen op vakantie in het buitenland en daar inpluggen op de tv aldaar.

Raadpleeg de handleiding en volg exact de stappen van het installatieproces. Chromecast kopen morgen in huis.

Smart tv’s en streaming

Ik heb zelf geen idee…. Kan fit channel met de chromecast ook gestreamd worden op de tv?? Ook kun je een laptop fysiek aansluiten op je tv middels een hdmi-kabel en een mobiel apparaat kun je middels een mhl-aansluiting  koppelen, mits dit ondersteund wordt.

Na het openen van de app klik je op het Chromecast icoontje en wordt VRT gestreamd naar je tv met de Chromecast. Dat klopt telefoon naar smart tv streamen. Naast Youtube kun je nog veel meer apps met de Chromecast op de tv afspelen.

Daarvoor maakt de Chromecast of Google Cast direct verbinding met internet. Reageer op admin. De Google Chromecast start op op je televisie en verwijst je door naar  Chromecast.

Deze Smartphone verbinden met TV Castto app biedt u een veilige verbinding om uw gegevens, bestanden en applicaties te beschermen.

Video streamen met een smart TV

Kan ik nu wel of niet gebruik maken van chromecast? Je zult de pc echt met wifi moeten verbinden. Hoewel mediaservers een bepaalde laadtijd nodig hebben, is het een betrouwbaardere en efficiëntere methode dan screen mirroring.

Daarnaast kun je ook een lange coax kabel trekken naar de overkapping, maar dat is misschien minder aantrekkelijk. Het klinkt cliché, maar is de waarheid.

  • Je opent de app op je smartphone of laptop en je geeft de opdracht om de video af te spelen op een tv.
  • Ja want de chromecast maakt van jouw TV een smart TV.
  • Reageer op Nicol.
  • Chromecast 2 iPhone 7 via eigen hotspot installeren.

Help hoe wat waar. De Google Home app start met zoeken naar Chromecast apparaten in de buurt. Je moet altijd op je wifi zitten, anders gaat het van je data bundel af. Reageer op Wim. Hoe los ik dit op. Zie deze reactie. Wordt beweerd door Ziggo!

De twee belangrijkste stream methodes

Dit doe je via de Google Home app vanaf je telefoon of tablet. Iemand ervaring of is er een stukje software wat onder Windows draait waarmee het mogelijk is meerdere tv tegelijk met verschillende bron wbestande te streamen? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het mobiele apparaat kort in de buurt van de NFC-sticker houden. Via de Chromecast kun je ook live tv kijken.

Gebruik je met het afspelen via Chromcast van vooraf opgenomen films internetbundels. Zo kun je met je tv toegang krijgen tot de media en bestanden die op je NAS staan of de gedeelde mappen op je computer.

Reageer op Mirjam.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws