Hoeveel inwoners heeft oosterhout gelderland

Geplaatst op: 22.10.2019

Vrouwen en mannen - buurt Oosterhout Heel even geduld alsjeblieft Er wonen in deze buurt vooral veel inwoners in de leeftijdgroep jonger dan 15 jaar en vooral gezinnen met kinderen.

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 6 aug om

De selectie van 'meest interessante onderwerpen' voorkomt dat: 1 tegenovergestelde onderwerpen getoond worden, 2 onderwerpen die bijna hetzelfde betekenen getoond worden en 3 het ontbreken van bepaalde onderwerpen getoond wordt. Download een schat een informatie voor de gemeente Nijmegen. Excuses, de kaart wordt op dit moment niet weergegeven. In zijn geheel draagt WaalWeelde, ook met de Oosterhoutse waarden, bij aan de realisatie van het Deltaprogramma.

De kolom "Waarde NL" toont de gemiddelde waarde voor dit onderwerp voor heel Nederland. Oosterhout is een buurt in Nijmegen. Een helder ontwerp, goede proporties en een zorgvuldige uitvoering van de baksteen gevels dragen bij tot de evenwichtige verschijningsvorm van diverse bouwmassa's; van stedenbouwkundig belang vanwege zijn ligging aan de Dorpsstraat en de relatie met de samenstellende onderdelen; van cultuurhistorische waarde vanwege de bestemming die verbonden is met de religieuze ontwikkeling in Oosterhout.

Als PDF document: makkelijk te bewaren, delen en printen. Wij zijn een gesprekspartner voor de gemeente en een klankbord voor de inwoners. Toon alle 60 rijen met adressen De voorlopig gemiddelde woningwaarde wordt bepaald met de waardepeildatum van het vorige jaar. Bouwjaar heeft hier twee waarden: 1 in of na het jaar gebouwd en 2 vr het jaar gebouwd.

De cijfers op de kaart geven de volgende buurten weer: 1: Oosterhout, 2: Ressen, 3: Lent. Burgerlijke staat - buurt Oosterhout Heel even geduld alsjeblieft Inwoners van Oosterhout Aantal inwoners.

Postcode is de meest voorkomende postcode in buurt Oosterhout. Door het organiseren van openbare vergaderingen proberen wij je zo goed mogelijk te informeren en te signaleren welke zaken er spelen binnen onze vereniging en ons dorp. Dit landelijke programma richt zich op hoogwaterbescherming voor de lange termijn. De kolom "Score" toont de verschil score die op basis hiervan berekend is. De kruisweg is een ontwerp van Jan Toorop.

De grafiek toont het aantal inwoners- leeftijdsgroepen: aantal en percentage inwoners op taxi van rotterdam naar utrecht januari per leeftijdscategorie. Voorzieningen in Oosterhout. Bevolking, adressen- en personenauto's per vierkante kilometer land. De tabel toont de meest recent beschikbare gegevens voor buurt Oosterhout voor meer dan onderwerpen.

Door het organiseren van openbare vergaderingen proberen wij je zo goed mogelijk te informeren en te signaleren welke hoeveel inwoners heeft oosterhout gelderland er spelen binnen onze vereniging en ons dorp. Oosterhout Oosterhout is een buurt in Nijmegen.

Hoeveel inwoners heeft Oosterhout Gelderland?

Zie deze uitleg over het gewogen gemiddelde, mediaan, modus en percentieel. Per partij wordt hieronder aangegeven of er in deze buurt meer boven de lijn of juist minder onder de lijn is gestemd dan in andere buurten van Nederland.

Criminaliteit: aantal misdaden per inwoners.

n straat kan in meer dan n buurt voorkomen. De doorbraak veroorzaakte een gat in de dijk van circa meter met daarachter een enorme kolkGelderland van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Overslaan en naar de inhoud gaan. De kerk is: van architectuurhistorisch belang als voorbeeld van een goed en gaaf bewaard kerkgebouw in door het expressionisme benvloede stijl.

Politiek in Oosterhout Welke politieke partijen scoren opvallend hoog of juist hoeveel inwoners heeft oosterhout gelderland laag ten opzichte van alle andere buurten in Nederland.

De tabel toont de meest recent beschikbare gegevens voor buurt Oosterhout voor meer dan onderwerpen! In de 17e eeuw kwam de tabaksteelt in zwang. Weetmeer Buurtinformatie Deze website is een initiatief van Weetmeer.

Het bestuur van de Dorpsraad zet zich in om de algemene belangen van alle inwoners van ons dorp te behartigen. Toelichting Definities woningkenmerken buurt Oosterhout: Woningen naar eigendom: Koopwoningen zijn eigendom van de bewoner s of in gebruik als tweede woning.

Brongegevens laatst gewijzigd AlleCijfers Alle overige woningen hebben het type eengezins. Vele huizen aan de Dorpsstraat en Dijkstraat werden door het kolkende overstromingswater en het kruiende ijs meegesleurd of zwaar beschadigd. Er ontstond een reusachtig wiel, DLG. De kolom "Waarde NL" toont de gemiddelde waarde voor dit onderwerp voor heel Nederland.

Op 15 januari brak de Oosterhoutse Waaldijk als gevolg van ijsgang in de rivier bij huis Waaijenstein harde knobbel onder litteken Dit geeft een beeld van "de mate van concentratie van menselijke activiteiten" in buurt Oosterhout ten opzichte van het gemiddelde voor Nederland.

Verdeling huishoudens en huwelijkse staat Oosterhout

In de 17e eeuw kwam de tabaksteelt in zwang. Bevolking: aantal en percentage inwoners op 1 januari naar geslacht. De bakstenen zijn in noors verband opgetrokken. Hoogste woningwaarde per gemeente Nederland Hoogste woningwaarde per wijk Nederland Hoogste woningwaarde per buurt Nederland Hoogste woningwaarde per gemeente Gelderland Hoogste woningwaarde per wijk Gelderland Hoogste woningwaarde per buurt Gelderland Laagste woningwaarde per gemeente Nederland Laagste woningwaarde per wijk Nederland Laagste woningwaarde per buurt Nederland Laagste woningwaarde per gemeente Gelderland Laagste woningwaarde per wijk Gelderland Laagste woningwaarde per buurt Gelderland.

De grafiek toont de meest recente gegevens over het aantal misdaden per inwoners voor buurt Oosterhout. Blijf op de hoogte? Hierbij staan de 5 meest kenmerkende onderwerpen in de kolommen en de vergelijkingsgebieden regio's in de rijen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws