Kerstfeest met bert en ernie vinyl

Geplaatst op: 08.08.2019

Sesamstraat Sesamstraat 8,49 3 voor 25,-. De koude wintermaand december breekt weer aan, en in tegenstelling tot velen kijk ik reikhalzend uit naar de kerst. Je komt ook helemaal in de kerst sfeer.

Met de nadruk op enige, want mijn outfit bestond doorgaans uit verschillende bakken door elkaar. Ook als je ondertussen al weer 19 bent ;. De enige kerstcd die niet verveelt! Het is altijd weer lachen met die cd.

Leuke kul verhaaltjes en grappige liedjes die op een of andere manier blijven hangen. En dat was mijn AHA-erlebnis over de uiterlijke schijn van het leven.

Haenen 7.

Mijn zoontje 3 vind het heerlijk om er naar te luisteren. Heemskerk 12 december Kleinere platenzaken moeten door het oog van kerstfeest met bert en ernie vinyl naald om te overleven en soms kan dat alleen door over te gaan op een webwinkel. En als er dat iets vets voorbij kwam, noteerde ik titel en artiest zodat ik met mijn memoblock naar de CD zaak kon gaan om daar uit te zoeken of ze er iets van hadden.

Erg leuk voor kleine kinderen en de liedjes en verhalen over sipje en sopje blijven heel lang hangen. De humor v Bert en Ernie blijft grappig.

Sneeuw Is Overal J. Een aanrader voor de feestdagen voor jong en oud nostalgie! Alfabet Mars WSP.

ZEF Magazine

Lezen of zingen 2. Box met 2 discs winnaar goudentelevizier-ring voor het beste tv-programma! Flexidisc doe een goed bod. Dit is de mooiste cd van Bert en Ernie ik ben er eigenlijk ook wat te oud voor Vrolijk Kerstfeest J. Write the first response. Ik heb er nu nog veel plezier in om er naar te luisteren en lekker hard mee te zingen.

  • Sesamstraat: Ht beste van Bert en Ernie In een goede staat zie foto's Maar blijkbaar verschillen smaken want ik zie ook positieve reviews.
  • Deze dvd bevat een speciale samenstelling van de originele tv-serie. Rijen 26 november

Je komt ook helemaal in de kerst sfeer! Box met 2 discs winnaar goudentelevizier-ring voor het beste tv-programma. Kinderkoor Kinderen Zingen Kerst Tweedehands 14, Sesamstraat Hitparade WSP. De cd bevat een oude lp-opname, wat een beetje jammer is. Kerstvakantie J.

Productbeschrijving

Ik nam het op videoband op. Componist en : Sesamstraat Kerst. These albums were manufactured and distributed by Vrido Beheer, Rotterdam from to , and over 18 titles were produced over the four-year run of the label, including reissues of the 2 Philips LP's with new cover designs. Bert en ernie -dier en natuur 2 dvd 5 euro -knutselen.

Haenen 9. Mijn zoontje van 5 heeft hem wel 30 keer geluisterd en is er alleen maar mee gestopt omdat ik hem opgeruimd heb :-D. Ik vond het fascinerend om te kijken naar de hoesjes en te lezen waar de lyrics over gingen. De gepraatte stukjes ertussen zijn ook leuk voor de Kids maar stiekem ook voor volwassenen want net als bij de animatie Disney films zitten er n hoop knipogen in voor de 'oudere' kinderen.

Haenen 8, kerstfeest met bert en ernie vinyl. Hoes en elpee goede staat. Welterusten Bert.

Het is echt een gezellige cd vol humor, vooral als je wat ouder bent en het 'bantje' van vroeger grijs hebt gedraait. De winkel die ooit toch echt ook nog Slayer en Dimmu Borgir verkocht.

De cirkel is dus weer bijna ron d stadt. Markelo, Nederland 19 december

Sneek 12 december About Help Legal. Allemaal leuke, vrolijke liedjes afgewisseld met leuke verhaaltjes. Bieden Verspeurt Annick 19 mar. Ik ben een kerstbal. Zipje En Zopje J. Cynthia 29 november J'envoie par la poste mais il est tout a fait possible de ven Luisteren we anders naar muziek nu, dan toen beschikbaarheid nog geen vanzelfsprekendheid was en rare tracks nog niet op youtube stonden.

Vakantie Favorieten WSP. Voir photo. Nu ben ik 16 en

Leuke Liedjes uit Sesamstraat promotional issue Rubinstein. Verschillende dvd's voor kinderen te koop; allen in goede staat.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws