pillen
De pil: hoe werkt de anticonceptiepil, voor en nadelen.
Wat moet ik doen als ik een pil vergeten ben? Wat je moet doen als je de pil vergeten bent, hangt af van hoeveel pillen je vergeten bent en in welke week 1, 2 of 3. Meer informatie: pil vergeten, wat nu?
Pilomat Apparaat Voor Het Breken Van Pillen Newpharma.
ik heb al jaren artrosewaardoor, het doorbreken van pillen voor mij niet goed ging.Met dit eenvoudig toestelletje geen probleem meer.een echte aanrader! 1 0 Gemeld! Heel praktisch om pillen in twee of in vier te verdelen. 0 0 Gemeld! doosje moet nog gerodeerd worden door gebruik.
Tons Versshop aan de Balijelaan een jaar gesloten na vondst GHB en pillen De Utrechtse Internet Courant. Tons Versshop aan de Balijelaan een jaar gesloten na vondst GHB en pillen De Utrechtse Internet Courant.
Tons Versshop aan de Balijelaan een jaar gesloten na vondst GHB en pillen. De broodjeszaak Tons Versshop aan de Balijelaan in Utrecht is een jaar gesloten op last van de burgemeester. Vorige week werd bekend dat de politie in de horecazaak aan de Balijelaan 2000 xtc-pillen, zes liter vermoedelijk GHB en andere soorten harddrugs had aangetroffen.
Bevatten xtc-pillen tegenwoordig rommel, lage of erg hoge dosissen? Druglijn.be.
Inmiddels bevatten meer dan 90% van de in Nederland onderzochte pillen MDMA. Niet alleen het percentage pillen met MDMA erin groeide gestaag, ook de hoeveelheid MDMA per pil is toegenomen. In Nederland is de gemiddelde dosis MDMA in geanalyseerde pillen gestegen sinds 2010.
Verdriet kun je niet bestrijden met pillen Weliswaar.
Maar helpen pillen wel tegen hevig verdriet? Moet het rouwproces van Joris behandeld worden? Niet volgens rouwexperts. Het verlies van een geliefde, je partner, een ouder of een kind, gaat gepaard met intens verdriet, sombere gevoelens, hevige huilbuien, gebrek aan eetlust en moeilijk functioneren.
Een pil die je slimmer maakt? Misschien bestaat het binnenkort écht VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Hij overleed in 1995, in een ziekenhuis in Brussel. Er is ook een Belgische firma die nootropics op de markt brengt. Wat doe je als maatschappij met al die pillen? De opmars van nootropics zorgt ondertussen ook voor maatschappelijke vragen.
Schooltv: Hoe worden XTC-pillen gemaakt? Drugscriminelen betrappen door hun recept te ontrafelen.
Alle pillen en poeders die de politie tijdens een inval in beslag neemt, komen terecht in dit lab, waar ze onderzocht worden door Jorrit van den Berg. Wat voor type dingen kom je allemaal tegen? We zien glitters, fluorescerend, van alles.
pillen WikiWoordenboek.
onovergankelijk informeel aan de pil zijn. meervoud van het zelfstandig naamwoord pil Elke doos bevatte ontbijtrepen, noten, rozijnen, tortillas en noodles, aangevuld met wc-papier en pillen zoals vitamines en visolie. Het woord pillen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
De Block heeft nieuw wapen tegen dure pillen De Tijd.
De Block heeft nieuw wapen tegen dure pillen. Samen met acht andere landen gaat België de ontwikkeling van nieuwe en dure geneesmiddelen opvolgen. Op die manier kunnen we betere prijzen afdwingen, zegt minister van Volksgezondheid Maggie De Block. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee.
DSM schenkt 106 miljoen vitamine C-pillen aan China De Limburger.
De vitamines zijn in eerste instantie bedoeld voor het medisch personeel om te zorgen dat deze mensen op de been blijven, zegt een woordvoerder van DSM. Maar als ze ervoor kiezen om die pillen aan patiënten te geven, is dat natuurlijk ook prima.
RegioBank Pillen Assurantie en Makelaardij.
Bij verzekeringen, hypotheken, makelaardij en bankzaken gaat het veelal om persoonlijke informatie. Wel zo handig als u dit kunt regelen met een adviseur die u kent. Dat is de kracht van Pillen Assurantiën en Makelaardij uit Lichtenvoorde. We zijn graag uw vertrouwenspersoon.
pillen Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: pillen DE pillen EN pillen ES. Vertalingen pillen NLFR. Voorbeeldzinnen met pillen. Download de Android App.

Contacteer ons