Amsterdam nieuws vandaag politie

Geplaatst op: 06.10.2019

Rijkswaterstaat voert de werkzaamheden, die tot zo'n twintig minuten vertraging zullen leiden, 's nachts en in het weekend uit. Kleine brand in pand van de ING bank Amsterdam.

Dat betekent dat alle sportactiviteiten weer kunnen doorgaan. None 1 dag, 7 uur geleden Amsterdam Door We Are Here gekraakt pand in Westpoort met spoed ontruimd Het door We Are Here gekraakte pand aan de Abberdaan in Westpoort is woensdagmiddag met spoed ontruimd op last van de hoofdofficier van justitie.

Log hier in. None 13 uur geleden Amsterdam College start onderzoek naar haalbaarheid van kabelbaan over het IJ Het college van burgemeester en wethouders college van B en W is gestart met het opzetten van een onderzoek naar de haalbaarheid van het realiseren van een kabelbaan over het IJ in Amsterdam. Brand in pand op de Tolstraat. Het slachtoffer is volgens Een bewoner alarmeerde de brandweer nadat er vlammen en rookontwikkeling

Meer nieuws. Filter meldingen in Amsterdam op soort incident:. Man aangehouden verdacht amsterdam nieuws vandaag politie vernieling Oosterhout - De politie heeft woensdagavond een man aangehouden omdat hij een ruit had vernield van een woning.

Kapelle - Op de Smokkelhoekweg in Kapelle werd vannacht een automobilist betrapt op het rijden onder invloed van drugs. None 4 uur geleden Amsterdam OM eist 15 hoe kopie id maken 25 jaar voor betrokkenheid bij mislukte liquidatiepogingen Het Openbaar Ministerie OM heeft donderdag 15 en 25 jaar cel geist tegen respectievelijk Zakaria Z!

Agenda Zaterdag 07 september

Zaterdag 07 september

Dit vinden wij jammer, want NU. Ambulance naar Ruysdaelstraat in Amsterdam. Dronkenlap bedreigt en beledigt agenten Rotterdam - Agenten die een man, slapend op een bank, wilden aanspreken op zijn gedrag werden vervolgens bedreigd, geschopt en uitgescholden. Honda-directeur prijst aandeel 'voortreffelijke' Verstappen in progressie Meer nieuws Mail de redactie Heb jij tips of opmerkingen over het regionale nieuws op NU.

NUlokaal adverteren.

Brandweermuseum Sappemeer bestaat 10 jaar. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Getuigen worden Heb jij tips of opmerkingen over het regionale nieuws op NU.

Nieuws uit uw regio

De gemeente en verschillende Hij bleek onder invloed Log hier in Voeg tekst toe aan je bijdrage. De bestuurder wordt er van verdacht betrokken te zijn bij een aanrijding op maandag 12 augustus om

Meer agenda. Besteld ambulance vervoer naar Amstelveenseweg amsterdam nieuws vandaag politie Amsterdam. Op een overzichtelijke kaart of in de lijst kunt u zien wie uw wijkagent is! Rijkswaterstaat voert de werkzaamheden, 's nachts en in het weekend uit, aankondigingen voor medewerkers. In een pand aan de Tolstraat in de Pijp is vanavond brand uitgebroken. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden.

Uitgelicht nieuws

Het slachtoffer is volgens Een bewoner alarmeerde de brandweer nadat er vlammen en rookontwikkeling Ambulance naar R. Een bewoner alarmeerde de brandweer nadat

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio, amsterdam nieuws vandaag politie. Macron: Er is geen tijd voor een volledig nieuwe Brexit-deal. None 1 dag, 8 uur geleden Amsterdam Snodenhoekpark in Zuidoost krijgt cameratoezicht na vondst handgranaten Bij het Snodenhoekpark in Amsterdam-Zuidoost worden camera's geplaatst nadat daar anderhalve week geleden amsterdam nieuws vandaag politie handgranaat bij een woning ontplofte.

Ambulance naar Spuistraat in Amsterdam. Disciplinaire maatregelen tegen acht politiemedewerkers 0 reacties. Oisterwijk - Dinsdagmiddag 20 augustus heeft er een steekincident plaatsgevonden aan de Molenstraat in Oisterwijk.

De bedrijven weigeren nog langer de voorschreven sancties aan hun chauffeurs op te leggen! De sluis bij Schellingwoude is weer geopend. Man gewond na steekincident in Zuidoost.

Laatste uur

None 7 uur geleden Amsterdam Daklozencamping in Vondelpark gaat niet door Het plan voor de daklozencamping in het Vondelpark gaat niet meer door.

Op 22 augustus om is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Nieuwendijk te Amsterdam. Besteld ambulance vervoer naar Meibergdreef in Amsterdam.

Het gaat om een handgranaat. Tussen None 1 dag, 8 uur geleden Amsterdam Snodenhoekpark in Zuidoost krijgt cameratoezicht na vondst handgranaten Bij het Snodenhoekpark in Amsterdam-Zuidoost worden camera's geplaatst nadat daar anderhalve week geleden een handgranaat bij een woning ontplofte.

Ondanks het bezwaar van de school komt er voorlopig dus ook geen andere oplossing dan het reeds aangeboden schoolgebouw in Bos en Lommer, amsterdam nieuws vandaag politie.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws