Ferry van rotterdam naar hull

Geplaatst op: 21.10.2019

Je kunt het de meeste tijd alleen doen. Daarnaast zijn de ferries voorzien van  premier cabins die meer luxe bieden dan de standard cabines. De meeste Rotterdam Hull boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Rotterdam Leeds Mini Cruise Prijs retour. Daarnaast zijn de ferries voorzien van  premier cabins die meer luxe bieden dan de standard cabines. Vanaf ,-. Seamless, hassle-free booking E-tickets available on this route. Ook nu weer een rustige en prima reis.

De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 11 uur 30 minuten. Was een nette en vlotte overtocht, als eerste keer is me dit goed bevallen. Passagiers Hoeveel passagiers, ferry van rotterdam naar hull. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Rotterdam Europoort naar Hull reis.

Deze overtocht wordt daarom ook wel een Cruise ferry genoemd, omdat het tussen een mini cruise en een ferry verbinding in zit.

Hull Ferry Port - Prijzen vanaf € 176

Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. We regelen meer dan 1. Alles verliep voorspoedig. Alles liep zeer vlot en gesmeerd. Zeebrugge - Hull. Volgende keer weer met de Ferry.

  • Retour Enkele reis Vertrek op Open Ticket? Vanaf ,-.
  • Bij boeking via Direct Ferry's een snelle en doeltreffende ervaring. Rotterdam Hull vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren.

Zeebrugge - Hull. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 11 uur 30 minuten. Vanaf ,-  Meer info meeste tijd op locatie. Wij bestrijken bijna 4. U hoeft niet naar andere websites te kijken!

REISINFORMATIE

Terugkerende route:. Trusted Our service is secure and easy to use, it's no wonder over 2,, customers have put their trust in us. Rotterdam Gids Rotterdam is de tweede stad van Nederland en een van de grootste havens ter wereld. Vanaf 65,-  Meer info goedkoopste optie.

Al vele malen via Direct Ferry geboekt voor verschillende overtochten De overtocht ;gediplomeerd personeel vriendelijk en zakenkundig.

Heb op andere overtochten wel eens iets royalere ferry van rotterdam naar hull hutten gehad. De Rotterdam Hull veerdienst verbindt Nederland met Engeland. De overtocht naar Hull is zo'n 12 uur. Volgende keer weer met de Ferry.

Rotterdam - Hull Veerbootmaatschappij

Voertuigen meenemen op de boot naar Engeland? U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Actuele aanbiedingen voor de overtocht naar Hull zijn ook hier te vinden.

Zij hadden een haven nodig voor het vervoeren van de wol die werd geproduceerd op het landgoed van het klooster. Rotterdam naar Hull Veerboot.

  • Er zijn op dit moment geen dienstregelingen beschikbaar voor de geselecteerde routes.
  • Dagelijks vertrekt er in beide richtingen één keer een veerboot.
  • Verder was alles keurig en netjes.
  • Daarnaast zijn de ferries voorzien van  premier cabins die meer luxe bieden dan de standard cabines.

Tot wel 7 afvaarten per week Crossings from 11 uur 30 minuten Gewaardeerd door meer dan 2. De haven is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt over restaurants, direct alle info rondom deze overtocht in n unieke samenvattende tabel.

Ferry van rotterdam naar hull Hull vanaf Rotterdam met de Ferry Laten we er niet omheen draaien, cafs en wisselkantoren.

Vanaf ,. Probeer het nogmaals. Wereldwijd maar liefst routes vanuit havens. We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten! Rotterdam werd gesticht in de dertiende eeuw en heeft altijd een belangrijke internationale handelsfunctie gehad.

Veerboot ticket zoeken

Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Daarnaast zijn de ferries voorzien van  premier cabins die meer luxe bieden dan de standard cabines. Terugkerende route:. Vanaf ,-  Meer info meeste tijd op locatie.

Wij bestrijken bijna 4. Daarnaast zijn de ferries voorzien van  premier cabins die meer luxe bieden dan de standard cabines. Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws