Ovenschotel zalm spinazie aardappelschijfjes

Geplaatst op: 09.10.2019

Of word er bedoeld dat ze er apart bij kunnen? Het was erg lekker en voor herhaling vatbaar. Seizoenen Herfst recepten.

Zet de ovenschotel voor circa minuten in de magnetron-oven of circa 45 minuten in een gewone oven. Heb je geen magnetron-oven? Eigenlijk zijn wij zelf niet zo dol op zalm maar in deze ovenschotel was de zalm verrassend lekker en zeker voor herhaling vatbaar!

Verdeel hierover het spinaziemengsel en dek dit af met de aardappelpuree. Wij hebben zelf een magnetron-oven, dus wij gebruiken de stand waarbij je de magnetron en de oven gebruikt. Wil je op de hoogte blijven?

Verdeel de blokjes boter over de bovenkant van de schotel en ovenschotel zalm spinazie aardappelschijfjes dit met geraspte kaas. Voeg vervolgens de kookroom toe en verwarm dit kort mee. Wat een heerlijk recept. Toetjes recepten. In deze schotel is dat niet het geval.

Kan ik de room met iets anders vervangen? Recepten met vis. Bijvoorbeeld tussen de 2 laagjes aardappel, bij de zalm.
  • Lekker snel ook.
  • Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Schil de aardappels en snijd de aardappels in super dunne plakjes en snijd de zalm in kleine dunne stukjes.

Ingrediënten

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Trek de zalm met een vork uit elkaar. De magnetron gaat op watt en de oven op graden. Recepten met vlees. Voeg hierna de verse spinazie toe en bak dit mee. Breng op smaak met zout en peper. Kun je de groenten in de schotel verwerken?

Snipper de ui en fruit het in een koekenpan met olijfolie aan. Heb jij een lekker en simpel recept dat je met iedereen wilt delen. Alles lekker gemakkelijk in n schaal bij elkaar. Ziet er lekker uit. Bestrooi de schotel tot slot met paneermeel. Was heerlijk.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Dat komt doordat de zalm is voorgebakken en  de zalm ligt onderop in de schaal. Het was erg lekker en voor herhaling vatbaar. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Als laatste verdeel je de rest van de plakjes aardappel over de zalm en giet je de andere helft van het slagroom-roomkaasmengsel over de ovenschaal.

Naast chocolade koekjes verzamelt Brenda Kookt ook digitale Cookies. Dat komt doordat de zalm is voorgebakken en  de zalm ovenschotel zalm spinazie aardappelschijfjes onderop in de schaal. Gisteren gemaakt voor vrienden en familie. Toetjes recepten! Maar het wordt nog beter, prei en een paar tuinerwtjes. En ideaal om een paar restjes groenten op te maken in ons geval bimi, dit is namelijk een ovenschotel met spinazie en zalm.

Mijn Bewaarde recepten

Giet aardappelen af maar bewaar het kookvocht. Dé scheurkalender die er voor zorgt dat je in gevarieerd en lekker eet! Klinkt heerlijk en alweer simpel! Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn.

Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn. Gisteren gegeten, we eten dit regelmatig samen. Recepten met aardappel. Schil de aardappels en snijd de aardappels in super dunne plakjes en snijd de zalm in kleine dunne stukjes. Breng op smaak met zout en peper?

Maar het wordt nog beter, klik dan op accepteren, ovenschotel zalm spinazie aardappelschijfjes. Verwarm de ovenschotel met zalm 20 minuten in de oven tot de schotel goudbruin kleurt en een krokant dakje heeft. Spinazie en zalm zijn een match, helaas wordt de zalm op deze manier echt superdroog en veel te gaar.

Subnavigatie

Stamp de aardappelen fijn en voeg een beetje van het kookvocht toe zodat de aardappelen wat smeuïger worden. Recepten met aardappel. Verwarm de ovenschotel met zalm 20 minuten in de oven tot de schotel goudbruin kleurt en een krokant dakje heeft.

Barbecue recepten High tea recepten.

En daarom besloot ik er eens een ovenschotel van te maken. Seizoenen Herfst recepten. In deze schotel is dat niet het geval.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws