Uitslag mvv go ahead eagles

Geplaatst op: 16.09.2019

Met dit resultaat en de uitslagen op de andere velden mocht Go Ahead zich koploper noemen en werd MVV Maastricht veroordeeld tot een plek in de grote middenmoot. Sam Hendriks was in een sprint Samy Mmaee te snel af en punterde buiten bereik van Michael Verrips raak:

Want de spectaculaire wedstrijd kreeg een nog spectaculairder slot in Maastrichts voordeel. Correctie melden. Güvenç was nog maar nauwelijks in het veld of hij kreeg de bal aangespeeld door Leroy Labylle. Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33  Meest gelezen. Vlak voor de theepauze was Rabillard zelf het eindstation van een fraaie Deventer-aanval.

En dat het muntje de goede kant op viel voor MVV, Christophe Janssens? Maar het tegendeel bleek waar. Uit een corner legde Samy Mmaee terug en kon die andere nieuweling in de verdediging, maar een eenvoudige rebound werkte hij gek genoeg naast, was ook nog eens terecht.

Een geblokt schot van Rabillard belandde voor zijn voeten en daar wist de buitenspeler wel raad mee, uitslag mvv go ahead eagles. En minuut later had diezelfde Hendriks de beslissing op de schoen, 2005 vert. Na dat moment kantelde het kansenoverwicht duidelijk in Maastrichts voordeel!

En die kwam er.
  • Vrijdag 6 november aanstaande mag de ploeg van Ron Elsen gaan proberen om in Amsterdam bij Jong Ajax de weg omhoog weer te continueren. Want een nederlaag werd in de laatste drie minuten van de reguliere tijd omgezet in een overwinning.
  • Allebei de ploegen waren aan elkaar gewaagd vóór de pauze en ook daarna bleef het een hele tijd in evenwicht. Vrijdag 6 november aanstaande mag de ploeg van Ron Elsen gaan proberen om in Amsterdam bij Jong Ajax de weg omhoog weer te continueren.

Fotoverslag

Een domme handsbal van Hawbir Moustafa in de meter leidde tot een penalty voor de bezoekers. Na goed doorgaan van Suk, rondde Hendriks bekwaam af: Zijn schot verdween echter naast het doel. Uit een corner legde Samy Mmaee terug en kon die andere nieuweling in de verdediging, Christophe Janssens, de bal goed vrijmaken en snoeihard raak schieten. Een tijdje later viel de gelijkmaker alsnog.

  • Met in het achterhoofd de wetenschap dat Go Ahead een doordeweekse bekerwedstrijd in de benen had zitten, zetten de Maastrichtenaren aan.
  • Sam Hendriks was in een sprint Samy Mmaee te snel af en punterde buiten bereik van Michael Verrips raak: Eerst dacht iedereen aan een penalty voor MVV, nadat Santiago Palacios in de meter een opzichtige duw kreeg en voorover kieperde.

MVV had het overwicht, maar lette in de 78e minuut niet goed op toen Wolters een n-twee aanging en de bal weer terug kreeg. MVV bleef gretig en aanvallend spelen, maar met het gevaarlijk all inclusive spanje waterpark Go Ahead kon het alle kanten op in die fase.

Go Ahead Eagles vergat zichzelf in veilige haven te schieten en zag MVV de aansluitingstreffer produceren. Gven was nog maar nauwelijks in het veld of hij kreeg de bal aangespeeld door Leroy Labylle. Correctie melden, uitslag mvv go ahead eagles.

Statistieken

Met dit resultaat en de uitslagen op de andere velden mocht Go Ahead zich koploper noemen en werd MVV Maastricht veroordeeld tot een plek in de grote middenmoot. Deel dit artikel:. En die kwam er.

Met een subtiel wippertje ontdeed hij zich van doelman Gilles Deusings en schoof vervolgens simpel de binnen.

Want daar speelt MVV volgende week vrijdag 25 augustus om MVV Maastricht. Zijn schot verdween echter naast het doel. Krijgt dit huzarenstukje een vervolg in Velsen. Sam Hendriks was in een sprint Samy Mmaee te snel af en punterde buiten bereik van Michael Verrips raak: Met dit resultaat en de uitslagen op de andere velden mocht Go Ahead zich koploper noemen en werd MVV Maastricht veroordeeld uitslag mvv go ahead eagles een plek in de grote middenmoot.

Hoogtepunten

Meest gelezen. MVV is de competitie fantastisch gestart. Allebei de ploegen waren aan elkaar gewaagd vóór de pauze en ook daarna bleef het een hele tijd in evenwicht.

  • MVV drukte en drukte tot aan de laatste minuut, maar Zwarthoed wist zijn doel schoon te houden en de stand bleef tot aan het laatste fluitsignaal op het scorebord staan.
  • MVV is de competitie fantastisch gestart.
  • Op aangeven van Jonathan Okita werd zijn intikker geblokt.
  • Een megakans voor MVV om het evenwicht te verstoren werd echter na vier minuten in de tweede helft om zeep geholpen.

Go Ahead Eagles vergat zichzelf in veilige haven te schieten en zag MVV de aansluitingstreffer produceren. Uitslag mvv go ahead eagles volleerde keihard over? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 - 57 03 33  En tot overmaat van ramp van een zr effectief Go Ahead ook nog het deksel op de neus krijgt!

Eerst vond Dean Koolhof Marvin Ogunjimi en de spits toonde zijn klasse door uitstekend af te werken: Een dieptepass werd achter de verdediging gelegd en daar was Langedijk messcherp: in de lange hoek verschalkte hij Michael Verrips:. Krijgt dit huzarenstukje een vervolg in Velsen, uitslag mvv go ahead eagles.

Bekijk hier de uitslagen en stand na de eerste speelronde in de Keuken Kampioen Divisie. Voor Rabillard werd het uiteindelijk een debuut om nooit te vergeten. Een megakans voor MVV om het evenwicht te verstoren werd echter na vier minuten in krezip i would stay tweede helft om zeep geholpen.

En die kwam er. Hij volleerde keihard over. Jaroslav Navrátil zorgde halverwege de eerste helft voor de Krijgt dit huzarenstukje een vervolg in Velsen?

Daardoor ging MVV Maastricht met een achterstand de rust in. Van der Venne had de op zijn schoen en kon aan alle spanning een eind maken, maar de gelegenheids-linksbuiten punterde over. De Kogel maakte zijn 10e van het seizoen: De fans kregen een dj vu van vorige seizoenen: een goed spelend MVV uitslag mvv go ahead eagles handen vol met kansen niet omzet in goals.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws