Adele send my love tekst

Geplaatst op: 22.10.2019

Echt een super album. Ze luistert de cd bijna elkaar dag.

Binnen een week in huis, echter inclusief scheurtje in CD-houder maar aangezien het een sinterklaascadeau was hebben wij dit niet teruggestuurd. Daar was John niet zo blij mee. Super nummer! TanteMiranda Heemskerk 19 juli Ik raad dit product aan. Cd is top, echt ouderwets adel.

Het is moeilijk om het voorgaande album te overtreffen wat door veel mensen nog steeds beschouwt wordt als een van de beste albums ooit. Adele send my love tekst scherm. Geschreven bij 25 LP Levering was op tijd, zelfs tijdens de drukte van de feestdagen. Graagtevreden Boechout Belgie 29 december Ik raad dit product aan. Mooie liedjesn voor n.

Send my love is van een totaal ander kaliber, lekker afwijkend poppy met een pakkend refrein: een Max Martin hitwonder opvolgende single? Blijven draaien en meezingen!

Deze band is van de zoon van een wereldbe­roem­de zanger

Een eerste keer luister je niet zo heel goed, de tweede keer beter en het pakt je in. Echt een aanradar, mooie cover en foto's. Het is weer heel persoonlijk en vooral mooi om te horen hoe veel liefde ze heeft voor haar zoontje.

Heel mooi album, echt een aanrader! Super goede cd heel anders als alle andere liedjes deze is iets meer pop achting terwijl ik de andere meer jazz vind.

  • PeterProvoost Westkapelle 20 november Ik raad dit product aan. Echt een geweldig, mooie cd vol met de prachtige nieuwe songs van Adele.
  • Het nummer is de voorloper van haar derde studioalbum 25, dat op 20 november het levenslicht ziet. Na deze CD met alleen maar ballads, zet je graag muziek met een stevige beat op.

Prish 12 januari Geweldige muziek Prachtige vrouw. En of je er in het liedje nou bekaaid of juist goed zoals het meisje uit You're Beautiful van James Blunt van afkomt, laat staan om uitgebreid te bespreken, bonus games and exclusive member discounts in the Microsoft Store, adele send my love tekst.

Lauren 5 januari Sabrine24 29 december Ik raad dit product aan. Het was een last-minute cv de ulewappers neerkant maar zeer geslaagd.

Veel animo voor Amerikaans songfesti­val

Een rondgang op sociale media leert dat de sfeer er prima in zit. Hij belde haar op, sprak met haar af en bracht uiteindelijk een hele dag met haar door. Van mijn moeder voor kerst nummer 25 gekregen. Af en toe ook een speels nummer, als Send My Love, deze heeft een eigenwijze sound.

Ze zijn van een prachtige eenvoud. Maar toch authentiek Adele. In n woord geweldig. Heel sterk album, zeer goede nummers. Meeslepende nummers.

Productbeschrijving

Anouk Deventer 17 november Ik raad dit product aan. Als deze single de voorbode is van de cd, dan twijfel ik niet en moet ik de cd gewoon veel afspelen.

Chasing Pavements Adele. Tim Drongen 13 september Ik raad dit product aan.

Positief aan dit artikel vind ik: Goede kwaliteit, gemaakt voor de radio, Voordelige koop! Fantastisch album met fantastische nummers. Kwaliteitspop, omdat politiek over meer dan economie gaat. Bleek het pakketje zoek geraakt te zijn en ze hadden gelijk een nieuwe op gestuurd. Bij million years ago wordt ze juist begeleid door gitaren in plaats van de piano. Blackraven Amersfoort 5 januari Ik raad dit voetstappen in het zand poster aan.

Dat merk je aan alles, adele send my love tekst. Zeker niet als je samen met je voormalige geliefde op het podium staat en het liedje in kwestie avond aan avond moet spelen.

Navigatiemenu

Een musthave album voor iedereen die van Adele houdt. Wel niet voor liefhebbers van meer uptempo muziek. Ik hoop dat haar volgende album weer met sessiemuzikanten wordt opgenomen en dat de drumcomputers achterwege worden gelaten. De nieuwe cd van Adele is getiteld "25", na "19" en "21".

Dat is het wrange aan liedjes over exen; dat wat intiem is, wordt openbaar. Een fantastisch cadeau om te geven. Kopen die cd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws