Het dubbeldikke voorleesboek van dikkie dik

Geplaatst op: 23.10.2019

Leuk boek met veel korte verhaaltjes! Elsje57 4 december Ik raad dit product aan.

Het leuke vind ik de inhoudsopgave in plaatjes, zodat de kleine zelf kan kiezen welk verhaaltje we gaan lezen! Super leuk, leerzaam boek voor groot en klein! De voorkant is ook leuk bedacht.

Mooi vormgegeven en de dvd valt ook in de smaak. Indien u dit boek wilt afhalen in de winkel, bieden we nu ook de mogelijkheid het boek direct te bestellen zonder account. De kaft van het boek is al erg leuk door de beweging die er in zit. De nieuwe moeder zei dat ze niet kon wachten om het haar kind voor te gaan lezen.

Ansiepansie Pannerden 2 september Ik raad dit product aan. Goed verhaaltjes boek voor het slapen gaan. Nicolegr Den haag 19 juni Ik raad dit product aan. Goed gellustreerd zodat de verhaaltjes echt gaan " leven". Ze lezen graag in het boek? Leuk om te geven en te krijgen.

Gezellig boek wat kinderen leuk vindeb. Must have voor kleine kinderen die dol zijn op verhaaltjes voor het slapengaan.

Laatst bekeken artikelen

Een mooi kleurrijk voorleesboek. BasvS Hengelo 4 oktober Ik raad dit product aan. Het is een heel leuk voorleesboek. De plaatjes in dit boek zijn extra groot, zodat voorlezen nog fijner wordt. Leuk boek om voor te lezen en in te kijken.

Educatief Speelgoed.

Hanoen Arnhem 8 januari Ik raad dit product aan, het dubbeldikke voorleesboek van dikkie dik. Mor3 29 januari Ik raad dit product aan. Viper77 Alkmaar 22 juli Ik raad dit product aan. Met kleine kortje verhaaltjes. DElisabeth Brussel 15 september Ik raad dit product aan. Super leuk boek en leuke kleine voorlees verhaaltjes. Claudiajohanna 24 oktober Ik raad dit product aan.

Productinformatie

Erg mooi en stevig boek voor kleine vingertjes. Goede kwaliteit. KathyVerbeke Gullegem 14 januari Ik raad dit product aan. Een mooi kleurrijk voorleesboek.

Leuk boek om voor te lezen en in te kijken. KZZZ 10 december Ik raad dit product aan. Echt een aanrader. Door de grote afbeelding gelukkige verjaardag grappig gif pagina en kleine beetje aan tekst vindt mijn dochter het heel leuk om te gaan zitten voor een verhaaltje. Vroeger voorgelezen aan mijn kinderen en nu aan mijn kleinkinderen. Prachtig kraam cadeautje.

Lezerswaarderingen

Koayla 13 februari Ik raad dit product aan. Ook erg leuk om cadeau te geven. Amanda2 Groningen 29 december

Gever13 20 augustus Tip, het dubbeldikke voorleesboek van dikkie dik, ook om cadeau te geven. Spoet Zwolle 12 augustus Ik raad dit product aan. Duurt ongeveer 30 minuten. Leerzaam Mooi vormgegeven indrukwekkend. Hij is wat aan de zware kant maar dat vinden onze kinderen juist leuk. EVMY 22 oktober Ik raad dit product aan. Meer uit de serie Dikkie Dik.

Dit boek is niet geschikt om lang in n hand vast te houden en voor te lezen vanuit een fauteuil met een kind op schoot.

Samenvatting

Grappig Leerzaam Mooi vormgegeven. Die zijn allemaal maar 6 pagina´s kort en dus is het na 4 of 6 verhaaltjes bedtijd. Mijn dochter houdt van dit boek. KeCe57 29 oktober Ik raad dit product aan.

Leuke verhaaltjes met plaatjes. Zoontje is 1,5 en geniet iedere avond van de verhaaltjes. SteSte Hasselt 5 oktober Ik raad dit product aan.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws