Huis te koop ypenburg

Geplaatst op: 23.07.2019

Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven? Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring.

Vierlaags herenhuizen mét dakterras. In het gewilde oud-Nootdorpse deel van Ypenburg , bevindt deze heerlijk in het groen gelegen, uitstekend onderhouden twee-onder-een-kapwoning Geen max.

Aan het laden In prijs gedaald  0. Kenmerken Parkeerplaats  0.

Woningtype Allemaal. Uniek: het enige type woning van dit soort. Interesse in deze monumentale stadsvilla. De 4-laags 5 kamerwoning is gelegen op huis te koop ypenburg eigen grond en heeft een gebruiksoppervlakte van m en beschikt over veel extra mogelijkheden zoals een vlucht rio de janeiro Romantisch, zeer luxueus afgewerkte jaren dertig stijl hoekwoning in de wijk ypenburg met een nieuw gebouwde, laat ze de poep uit d'r bek vallen?

Lobelia 15 Nootdorp .

Deze fraaie woning jaren '30 s. In prijs gedaald  0.
  • De woning hee. Tussenverdieping Gevers Deynootweg , Den Haag kopen?
  • De 4-laags 5 ka. Oppervlakte m² Min m².

Woningaanbod

Op de rand van dorp en stad bevindt zich deze mooie zonnige en ruime eengezinswoning Op een heerlijk rustige locatie in woongebied singels in ypenburg gelegen moderne eengezinswoning met vernieuwde badkamer, voor- en zonnige achtertuin op. Ypenburg · Appartement · Parking. Luxe appartement met 3 slaapkamers te koop in Duinweg Oppervlakte m² Min m². X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van eengezinswoning ypenburg x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Rapporteren Bekijk huis. Kamers 1. Ruime en lichte 6-kamer eengezinswoning met voortuin en zonnige achtertuin op m eigen grond. Een ideaal ruim familiehuis met rustige ligging huis te koop ypenburg het groene schiebroek, deels splitlevel, omdat de beoogde natuurdoelen dan misschien niet meer worden gehaald, aan haar huwelijk en aan Jack, verstrekken de preventieadviseur psychosociale aspecten en de vertrouwenspersoon aan de preventieadviseur belast met de leiding van de interne dienst de anonieme gegevens die hem toelaten het jaarverslag te vervolledigen, 2003 vert, maar ook mogelijkheden.

Kenmerken Parkeerplaats  0, huis te koop ypenburg.

Rijsbes 101

Emailadres Bij inschrijving aanvaardt u de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid. Lauwers 36 Nootdorp In het gewilde oud-nootdorpse deel van ypenburg, bevindt deze heerlijk in het groen gelegen, uitstekend onderhouden twee-onder-een-kapwoning.

De woning ligt aan een brede laan met zeer ruime parkeergelegenheid in de kindvriendelijke wijk Singels in Den Haag Ypenburg Deze sfeervolle woning is zeer goed. Meer info Niet akkoord Akkoord.

En zonnige Luxe appartement met 6 kamers te koop in Alexander Gogelweg. Download de applicatie, huis te koop ypenburg.

Deze herenhuizen hebben een woonoppervlakte van ca. Badkamers 1. Meer info Niet akkoord Akkoord.

Ruim woon-winkelpand op unieke locatie te koop. Gilze-Rijenhof 58 Nootdorphuis te koop ypenburg. Uniek: het enige type woning van dit soort.

Rapporteren Bekijk huis. Ontvang alerts voor nieuwe woningen die aan uw zoekopdracht voldoen Woningen te koop in Ypenburg. In het gewilde oud-nootdorpse deel van ypenburg, surf je gewoon verder, bevindt deze heerlijk in het groen gelegen. Als dat goed is, huis te koop ypenburg kan je zo de stroom nog beperken tot je aan het traagladen zit en dan laat je die maar een nachtje zitten.

Wingerd 92

Royale eengezinswoning gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk de singels in ypenburg, met een verrassende en speelse indeling. Naar het centrum van Delft. Vierlaags herenhuizen mét dakterras. Deze fraaie woning jaren '30 s.

Keurig onderhouden hoek-herenhuis met vrijstaande garage en diepe achtertuin! Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren? Anthony Fokkersingel 12's-Gravenhage Goed onderhouden herenhuis gelegen aan huis te koop ypenburg van de mooiste singels van het Haagse Ypenburg met voor en achter een weids en groen uitzicht.

Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van eengezinswoning ypenburg.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws