Kpn hotspot inloggen lukt niet

Geplaatst op: 09.10.2019

Alleen een mobiel abonnement of Sim Only. Wanneer ik nu met laptop of tablet of samsung galaxy s3 op brownser druk komt op scherm Hotspot Molencate mijn camping dan naam en wachtwoord daar invullen vinkje bij onthouden. Gebeurt dit niet, typ dan in de adresbalk bovenin je browser www.

Foutcode Het inloggen is niet gelukt doordat dit account op dit moment al ingelogd is. Bekijk de producten voor thuis. Ik ben nu al veel geld kwijt en nog steeds geen internet. Foutcode Het inloggen is niet gelukt doordat het maximale aantal deelnemers al met deze familiekaart is ingelogd.

Bij mij lukte het eerst wel met laptop , maar niet met tablet. Wie heeft een idee waar het aan kan liggen.

Op dit moment zit ik op de camping waar een hotspot van KPN staat maar die werkt niet voldoende. Hotspots van KPN werkt niet. Bekijk de mobiele abonnementen. Op meer dan 4. Afhankelijk van de internetsnelheid op je adres thuis heeft KPN dit al voor je ingeschakeld. Stel je modem automatisch kpn hotspot inloggen lukt niet met onze servicetool Stel modem in Afhankelijk van de internetsnelheid op je adres thuis heeft KPN dit al voor je ingeschakeld.

Je kunt via de WiFi functie van je apparaat verbinding maken met het draadloze netwerk met "Fon" in de netwerknaam. Hoe log ik uit zodra ik klaar ben met internetten?
  • Kan ik met meer dan één account tegelijk gebruikmaken van HotSpots?
  • Neem dan contact op met onze Klantenservice. Het is niet mogelijk tegelijkertijd met meerdere apparaten in te loggen.

KPN WiFi Fon HotSpots: geven en ontvangen

Ga eens met je met je laptop of waarmee je dan ook op internet wil vlak in de buurt van die hotspot zitten. Je kunt op iedere locatie jouw account voor Wifi HotSpots activeren. Afhankelijk van de internetsnelheid op je adres thuis heeft KPN dit al voor je ingeschakeld. Een foutcode; wat nu? Let hierbij op het gebruik van hoofd- en kleine letters Lukt het niet?

  • Ik heb al een KPN Hotspots account. Mogelijk zijn op de camping wel meer accespoints om uit te proberen.
  • De uitlogpagina verschijnt.

Maar mijn ervaring isdat ik bijvoorbeeld met laptop na eenmaal aanmelden steeds kan inloggen op de Hotspot. Telefonisch Bel gratis Pagina 1 van 2. Zoek meer berichten van claire Daarna altijd verbinding. Deze kaart is online verkrijgbaar op een premium HotSpots locatie.

Meld je aan

Kan ik met meer dan één account tegelijk gebruikmaken van HotSpots? Heb je toch nog vragen of problemen? Online Via creditcard, iDeal of PayPal. Alleen in Nederland zijn er al 1 miljoen Wifi HotSpots beschikbaar.

Stuur een privbericht naar FooBar. Je gebruikersnaam bestaat uit een zelfgekozen gebruikersnaam inclusief de toevoeging kpn-fon. Stuur een privbericht naar sjouwer. Neem dan contact op met onze Klantenservice? Deze kaart is online verkrijgbaar op een premium HotSpots locatie. Bekijk de producten voor thuis.

Dus wanneer ik met iets anders verbinding ga maken geeft dat vaak problemen , maar is die verbinding er , dan blijft die goed. Contant De locatieaanbieder van de Premium HotSpots verkoopt codekaarten. Foutcode Het inloggen is niet gelukt doordat dit account op dit moment al ingelogd is.

Hotspots van KPN werkt niet? Afhankelijk van je abonnement en locatie kun je provider kosten in rekening auto kopen curacao marktplaats voor het bellen naar de klantenservice. Met een KPN HotSpots account kan je alleen inloggen op de premium HotSpots op openbare locaties zoals restaurants, dit is niet mogelijk. Nee, signaalsterkte is uitstekend en toch lukt het me niet op de openingspagina van Hotspot te krijgen waar ik in kan loggen.

Maar na een aantal pogingen lukt het dan ineens wel. Ik heb kpn hotspot inloggen lukt niet, vliegvelden en treinstations, kpn hotspot inloggen lukt niet. Probeer het later nog een keer. Bekijk de mobiele abonnementen.

Zo log je in op een Premium HotSpot

Ben je in het buitenland? Afhankelijk van je abonnement en locatie kun je provider kosten in rekening brengen voor het bellen naar de klantenservice. De uitlogpagina verschijnt. Ik vermoed dat fransjan niet in staat zal zijn om het kanaal van z'n kpn hotspot zelf te wijzigen op de camping.

Zo log je in op een Premium HotSpot Volg deze 3 stappen:. Heb je een bedrijfslocatie en wil je jouw bezoekers voorzien van een snelle en veilige wifi-verbinding. Nee, dit is niet mogelijk.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws