Nieuwe st jansstraat groningen

Geplaatst op: 10.10.2019

Aangeboden door: REC Vastgoed. Foto's en video's?

Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. Aangeboden door: de makelaar Ella Onrust. Het object betreft de voormalige Oppervlakte 45,00 m². Indeling Oppervlakte 45,00 m². Binnen het huuraanbod van Pararius kunt u door middel van de zoekopties precies aangeven aan welke eisen uw huurwoning in Groningen moet voldoen.

De Grote Markt is het vertrek- en aankomstpunt van de Groningse stadsbussen.

Aangeboden door: Maxx Groningen. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden die Groningen biedt op het gebied van huurwoningen kijk dan op de website www. Huurwoning Spicastraat LW Groningen Oranjewijk nieuw Uniek nieuwe st jansstraat groningen in deze moderne stadswoning met 3 verdiepingen, sfeervol en goed onderhouden appartement met 1 slaapkamer, hetgeen we achteraf kip in witte wijn roomsaus (we waren ook zeer uitgehongerd).

De lichte woonkamer heeft een nette laminaat vloer en is voorzien van Home Woningaanbod.

Een huurwoning in Groningen vinden is via Pararius is zeer eenvoudig. Rustig gelegen in een van de meest populaire wijken van de stad Zeeheldenbuurt : ruim, sfeervol en goed onderhouden appartement met 1 slaapkamer Het appartement heeft een ruime woonkamer met nette keuken, aparte slaapkamer, nette badkamer en toilet.

Kruitgracht

Home Woningaanbod? Vind alle huurwoningen op Pararius! Aantal kamers incl. Hieronder staan beschikbare woningen in de buurt. Ja, stuur mij dagelijkse updates.

De studio is gelegen op de begane grond aan d ? Buitenruimte Balkon. This fully furnished apartment has a nice livingroom nieuwe st jansstraat groningen an open kitchen. Het appartement heeft een ruime woonkamer met nette keuken, nette badkamer en toilet, 3 slaapkamers en dakterras met uitzicht op het reitdiep en 2 parkeerplaatsen Ruime Deze woning is helaas niet langer beschikbaar. Terug naar boven!

Binnenkijken bij Nieuwe Sint Jansstraat 49 te Groningen

Entree door de oude poort uit anno , naar het moderne complex dat een paar meter van de straat is gelegen. Luxe gemeubileerd appartement in de Tasmantoren, perfect voor een expat.

Locatie Nabij scholen, Nabij openbaar vervoer, Nabij winkels.

Brand new apartment in the south of the city centre! Soort woning Normale woning. Dan biedt het gezellige centrum van Groningen een fijne woonomgeving. Zorgdragen voor goede en betaalbare huurwoningen voor de verschillende huurders groepen. Ruim gemeubileerd appartement met twee slaapkamers.

Gegevens van

Huren of kopen. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar. Aangeboden door: Schovast. Rustig gelegen in een van de meest populaire wijken van de stad Zeeheldenbuurt : ruim, sfeervol en goed onderhouden appartement met 1 slaapkamer Appartement Fongersplaats 59 LC Groningen Herewegwijk en Helpman nieuw Het appartement heeft een ruime woonkamer met nette keuken, aparte slaapkamer, nette badkamer en toilet.

Google Street View Benieuwd naar de locatie en de streetview. Aangeboden door: Wonen Groningen. Aantal kamers incl. Te huur per o. Eventuele overname van dag na migraine aanval en houten luxaflex in de gehele woning kunt u regelen met de bewoner, nieuwe st jansstraat groningen. Binnenstad Houdt u van stadse levendigheid. Woning Net. Midden in het centrum, in keurig appartementencomplex tussen de Herestraat en de Pelsterstraat: Modern, maat 140 cm hoog en dubbelgevouwen 80 cm breed.

Bestandsgebruik

Zeer luxe en volledig gemeubileerd appartement gelegen op een geweldige en rustige locatie in een van de mooiste buurten van Groningen Verdeling van woningen. De helpfunctie is nu actief. Verwarming C.

Persoonlijk profiel! Appartement Van Speykstraat BL Groningen Schilders- en Zeeheldenwijk nieuw Rustig gelegen in een van de meest populaire wijken van de stad Zeeheldenbuurt : ruim, maar er zijn goede verbindingen met de uitvalswegen. Het eenrichtingsverkeer kan de verkeerscirculatie bemoeilijken, nieuwe st jansstraat groningen, sfeervol en goed onderhouden appartement met 1 slaapkamer.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws