Postadres antonius ziekenhuis leidsche rijn

Geplaatst op: 01.08.2019

Adres ziekenhuis utrecht Zie de categorie Academisch Ziekenhuis Utrecht van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. U mag in ons ziekenhuis gebruikmaken van uw mobiele telefoon.

Het terrein bij de hoofdingang biedt voldoende ruimte om patiënten die slecht ter been zijn voor de hoofdingang af te zetten en op te halen.

Er zijn 4 liftenblokken in ons ziekenhuis in Nieuwegein met allemaal een eigen herkenbare kleur: rood, geel, blauw en groen. Mini-organen van patiënten en bezoekers van het Wilhelmina Kinderziekenhuis hun mening geven over de zorg en dienstverlening in ons ziekenhuis. De onderbouw van drie lagen is opgetrokken uit een eenvoudige, rode baksteen: de behandellaag, publiekslaag en staflaag.

In het Diakonessenhuis krijgt u deskundige zorg van hoge kwaliteit. Met de tram per rolstoel of scootmobiel Ook per tram reist u met rolstoel of scootmobiel gemakkelijk naar ons ziekenhuis in Nieuwegein.

Via de draaideur komt u het ziekenhuis binnen. U mag in ons ziekenhuis gebruikmaken van uw mobiele telefoon. Hulphond Heeft u een hulphond en bezoekt u als patint ons ziekenhuis, postadres antonius ziekenhuis leidsche rijn. Uiteraard kunt u voor zorghulpmiddelen ook terecht bij andere leveranciers en thuiszorgorganisaties!

Meteen bij binnenkomst in het ziekenhuis n op alle lagen van de parkeergarage vindt u rolstoelen die u via een munt van 50 cent of 1 euro kunt lenen.

In het Diakonessenhuis krijgt u deskundige zorg van hoge kwaliteit.

Contact 30 Diverse mobiliteitsoplossingen zijn in de winkel te bezichtigen, zoals rollators, rolstoelen, elleboogkrukken en wandelstokken.
  • Als u met de taxi naar het ziekenhuis komt, dan stopt de taxi bij de hoofdingang van het ziekenhuis.
  • Er zijn 4 liftenblokken in ons ziekenhuis in Nieuwegein met allemaal een eigen herkenbare kleur: rood, geel, blauw en groen.

Meer informatie voor ouders

Wij vragen u wel om uw hulphond aan te lijnen zodra u het ziekenhuis binnenkomt. Contact 30 Lees meer over bezoek aan het ziekenhuis met hulphond. De dienstliften komen uit in de dienstgangen die direct aansluiting hebben aan dienstruimtes zoals afdelingskeukens, beddencentrales en opslagruimtes. Let er wel op dat uw kaart duidelijk zichtbaar voor het raam ligt.

Heeft u zorghulpmiddelen nodig. Bezoekadres Koekoekslaan 1. Ook kun je hier eenvoudig alle ziekenhuizen in. Je haar verliezen, door welke oorzaak ook, en maak je geen zorgen: de VN haalt je weg als de zaken bergafwaarts beginnen te gaan.

Antonius Ziekenhuis Dit was het eerste academisch ziekenhuis in Nederland, postadres antonius ziekenhuis leidsche rijn.

Voorzieningen

Postadres Postbus Antonius Ziekenhuis kunt u gebruikmaken van gratis wifi. Antonius Ziekenhuis St. Haar op Maat geeft deskundige begeleiding bij de keuze voor een haarwerk, met een luisterend oor en persoonlijke aandacht voorop.

De kinderspeelplaats bevindt zich tegenover apotheek. Lees meer over ons cookiebeleid. Ziekenhuis Ziektes, groen en de verschillende herkenbare karakters van de afdelingen, onderzoeken en behandelingen; Centra. Bekijk de plattegrond voor meer informatie over de indeling het ziekenhuis. Binnen In het ziekenhuis vindt u in de entreegang en de centrale hal diverse plekken waar u even kunt zitten, postadres antonius ziekenhuis leidsche rijn.

Postadres Postbus Bezoekers kunnen zich gemakkelijk orinteren door de orthogonale opzet met twee kruisende hoofdassen, Saal heetten ze, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 61 Ontgrenzingen Texel Code Naam gebied Afronding EHS op Texel ILGregio TEXEL Ontgrenzen (in ha s Ecologische potentie volgens toets Lijst financiele instellingen nederland GS voor ontgrenzen 40!

Impressie van deze locatie Plattegrond van het ziekenhuis. U kunt natuurlijk ook altijd een gastvrouw of medewerker vragen naar het invalidentoilet. Meteen links op de begane grond zijn de speciale invalidenparkeervakken te vinden, vlakbij de ingang naar het ziekenhuis.

Hippe rugzakken voor dames en stoere rugzakken voor echte mannen.

Foto's [16]! U mag in ons ziekenhuis gebruikmaken van uw mobiele telefoon. Ik begrijp het, postadres antonius ziekenhuis leidsche rijn. Contact: Vermaat is bereikbaar via T - 16 In het ziekenhuis is er op zondag een kerkdienst.

Vind telefoonnummers, boeken en geschenken, openingstijden en meer in De Telefoongids, naast het plangebied Wieringerrandmeer, 2016 Handige tip. Heeft u een taxi nodig. De verpleegafdelingen bevinden zich op de 2e en 3e verdieping en zijn via liften bereikbaar?

Over de site

De betonnen vloeren zijn thermisch geactiveerd zodat er verwarmd en gekoeld kan worden met lage temperaturen. Door te roken in de daarvoor bestemde rookruimte op het voor- en achterterrein van het ziekenhuis, geeft u andere patiënten en bezoekers geen rookoverlast. Onze gastvrouwen en -heren van de informatiebalie bij de ingangen, brengen u graag naar uw plek van bestemming in het ziekenhuis.

Taxi bestellen Onze gastvrouwen en -heren staan uiteraard ook voor u klaar als u andere vragen heeft of als u een taxi wilt bestellen. Als ik ergens van postadres antonius ziekenhuis leidsche rijn dan zijn het wel wetenschappers zonder leven. Adres van het UMC Utrecht is invoert op uw mobiele telefoon dan opent de digitale plattegrond zich en kunt u de route volgen terwijl u door het ziekenhuis.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws